[]

ev stüdyosu için öneri monitör; Yamaha hs8 - Behringer B3031A

Behringer B3031A kullanan birileri varsa yeşillendirirse sevinirim, tavsiye eder misiniz ev için.
yamaha hs8 arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?



 
elbette Yahama


  • dertli gönüllere giren işte benim zeki müren  (28.01.19 15:01:23) 
b3031a 1200 tl çift fiyat
yamaha hs8 2500 tl

değer mi aradaki farkı verip yamaha almaya
  • DogusBicici  (28.01.19 16:02:59) 
Gönül Yamaha ister ama şart değil. Sikindirik kulaklıklarla bile çok güzel işler çıkartan insanlar var. Kafana en çok yatanı al.


  • joker hakki  (28.01.19 17:59:58) 
tam olarak ne için kullanacağın önemli.

yamaha çok tutuluyor, bin tane stüdyoya da gitsen mutlaka bir çift hs8 görürsün.

behringer sevmem onun yerine maudio bx8 serisinden alırdım yerinde olsam. senelerce kullandım fiyat performans olarak mükemmeldir. ne için kullandın diye sorarsan, klavye, bas ve gitar amfisi olarak kulladım, hepsinde de mükemmel sonuç aldım. 8inç dememin bi sebebi de bu, mix mastering için hiç bişey yeterli gelmez, hs8 dahil fakat çok yönlülükte bx8 serisiyle çok az model yarışır.

maudio için compele git dene gör ve alacaksan compelden al, tr distürbütörü compel.

8inçden de aşağı monitör alma.

behringer ile yamaha hs8 arasında kalmak da ne yaman çelişkidir hahaahha

cort ile ken smith, fender ile paul red smith, cremona ile yanagisawa arasında kalmak gibi tutamadım çok fena güldüm ama kusura bamya
  • killerbee  (28.01.19 18:05:37 ~ 19:49:25) 
Ben de maudio bx6 carbon kullanıyorum. Fena değil.


  • joker hakki  (28.01.19 22:06:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.