[]

zeki-metin ayrılığı

temel sebebi nedir.




 
zeki'nin sagci, metin'in solcu olmasi. gerci metin'in kodomanligina bakinca solcu olduguna inanmak zor tabi...


  • jupiterianvibe  (24.03.10 06:49:06) 
sıkılmışlardır birbirlerinden, 30 yıl boyunca sürekli beraber olmaz o iş. insanın canı solo işler de yapmak ister.


  • teritori  (24.03.10 08:17:12) 
Temel dedikodu şudur; Akpınar para yönetimi iyi bilir, senelerdir çalıştıkları işlerden kazandıklarla paralarla akıllı yatırımlar yapmış, zengindir.
Alasya ise tam tersi har vurup, harman savurmuştur. Hatta yönetmenliğe de sırf bu yüzden -daha fazla para almak için- el attığı söylenir.
Neyse eninde sonunda iş Alasya'nın para kazanmak için daha çok iş yapması, Akpınar'ın ise Alasya'nın yapmak istediği bazı işlerde yer almak istememesine dayanınca ipler kopmuş. Kesin arka planda daha bilmediğimiz bir çok olay vardır ama benim bildiğim kadarıyla temem sebep budur. (Sebep politik görüş ayrılığı olsa 30 sene beraber çalışamazlardı sanki.)
  • gioberg  (24.03.10 09:21:42) 
sinir bozucu bir kadın olabilir ;)
alasya'nın paracıkları...

  • kediebesi  (24.03.10 12:12:21) 
devir deği$ti diyelim.

bu ikili bozumasın diye projeler üretmek biraz zor bence.

ancak kendileri bir$eyler yaparlarsa olabilir.

beyanatlarına bakılırsa aralarında bir problem yokmu$.
  • robinbook  (25.03.10 04:58:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.