[]

kedim ip yedi

bugun gündüz saatlerinde kedim bir parça ip yuttu. agzından sallanırken almaya çalıştım ancak yetişemedim. hareketlerinde bir tuhaflık görmedim ama çok korkuyorum. bir zararı olur mu? Yediginden beri hiç dışkılamadı dolayısı ile iplik hala vücudunda olmalı. veteriner zeytinyagı içirip takip edin dedi ama çok endişeleniyorum. daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?




 
Benim yaramaz da küçükken yaptı öyle şeyler. Çok tecrübeliyim bu konuda. :) Maltlı ödülü varsa ver. Zeytinyağı güzel çözüm. Bir de duphalac şurup içirebilirsin, azıcık. Bunlar dışında şimdilik yapacak bir şey yok. Kaka yapmasını bekleyeceksin. Muhtemelen çıkaracaktır. Geçmiş olsun.


  • siyah noktali film  (27.01.19 21:13:46) 
dikkatle takip et şakaya gelmez. arkadaşın kedisi de ip yutmuştu daha uzun bişey sanırım ilaç verip kakasını yapmasını beklemişler ama kakasından da çok zor çıkarmış poposundan çekmişler falan gibi şeyler anlatmıştı. kakasını rahat yapamazsa al veterinere götür bence.


  • kedi kovalayan astronot  (27.01.19 22:07:22) 
kedi kovalayan astronot +1. yarın sabah ilk işin kakasını kontrol et, belki daha önceden yutmuşluğu da olabilir, film falan mı çektirsen??


  • rakicandir  (27.01.19 22:16:20) 
sakın ola ip poposundan çıktıysa elinizle çekmeye kalkışmayın, kendi kendine çıkarabiliyosa çıkarsın çıkaramıyorsa veterinere götürün, sakın elinizle çekip çıkarmayın.


  • nahtoderfahrung  (27.01.19 22:22:46) 
Valla arkadasimin kedisi de yutmustu, uzun bir sure ugrastik. Ameliyat da oldu hatta. Cok basarili veteriner bir kismini almadigi icin operasyon sonrasi da cok uzun surdu iyilesmesi. Eger poposuna kadar gelirse zaten poposunu yerlere surtup etrafi bok edebilir cikarmak icin. Siz kediyi takip edin, bizim kedi surekli kusmus yemek yiyememisti. Ip yuttugunu da bilmiyorduk.
Galiba zeytinyagi fena cozum degil. Ama gozunuzu kediden ayirmayin.

  • a perfect lie  (28.01.19 00:01:40) 
Kardeşimin kedisi bikini ipi yuttu. Yarısını kustu. Veteriner mama vermeyin sakın, bir gün dışkılamasını kontrol edin, çıkaramazsa gelin dedi. Diğer yarısını da kustu. Şimdi iyi.


  • diyanet takvimi  (28.01.19 11:15:09) 
bugun dışkısında buldum ipi neyse ki :)


  • patlamis misir  (28.01.19 13:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.