[]

amsterdam konaklama önerileri

merhaba herkese! amsterdam'da katılacağım bir fuar için biletimi 4 gün öncesine aldırdım şirkete. bu 4 gün için maalesef işler güçler, yoğunluklar derken henüz konaklama ayarlayamadım. 2 şubatta gidiyorum. son dakika da olsa rezervasyon yapabileceğim, ekonomik ve temiz konaklama önerilerinize talibim. kadın kişisiyim, güvenli olması da benim açımdan önemli.

herhangi bir rezervasyon sitesindense, daha kişisel deneyimler üzerinden tavsiyeler alabilmeyi ümit ettiğim için özellikle burdan soruyorum. sevgiler, selamlar herkese :)!


 
hotel piet heinde 2 sene önce kalmıştık. vondelparkın hemen yanı. tranwayla museumplein durağına çok yakın. otel çalışanları gayet iyiydi. odalar küçüktü zaten sadece yatmaya giriliyor.


  • mikahakkinen  (27.01.19 20:31:49) 
sadece kadınların olduğu odaları içeren hosteller var, çok ekonomik oluyor o şekilde. ben kadın değilim ama kaldığım hostellerde böyle seçenekler görüyordum.


  • zenci forvet  (27.01.19 20:41:39) 
Ibis hotel.


  • stavro  (27.01.19 21:32:36) 
Şehre biraz uzak(otobüsle 15 dk trenle 1 durak) ama yeni açılmış bir otelde kalmıştım bu yaz. Gayet konforlu ve merkeze göre daha uygun bir oteldi. Park Inn Amsterdam City West.


  • tss  (27.01.19 23:57:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.