[]

Android Oreo kullananlar bir şeyi kontrol edebilir mi?

Mutlu pazarlar.
Android Lollipop ve Nougat'da hangi müzik çalardan şarkı dinlersem dinleyeyim kilit ekranında tam ekran kontrol + albüm kapak resmi de duvar kağıdı gibi olurdu. Şimdi, Huawei P Smart (Android Oreo sürümlü) kullanıyorum. Ama hangi müzik çalardan şarkı dinlersem dinleyeyim kilit ekranında bir şey çıkmıyor.

Eğer Android Oreo'lu bir telefon kullanıyorsanız bir şarkı açıp kilit ekranında kontrol düğmeleri ve albüm kapak resmi çıkıp çıkmadığını kontrol edebilir misiniz lütfen?

Şimdiden teşekkür ederim.

 
Albüm kapağı yok ancak ileri geri pause falan var. Oreo 8.0 xz1 telefon.


  • bos gezenin bos ustasi  (27.01.19 16:50:50) 
android pie için de merak edersen, spotifyda müzik açınca albüm kapağı arkaplan resmi oluyor kilit ekranında.
telefon oneplus 5t

  • nahtoderfahrung  (27.01.19 16:56:41 ~ 16:57:00) 
Sorumu tekrar okuyunca tam net olmadığımı fark ettim. Telefonumun kendi müzik çalarında sıkıntı yok. Başka müizk çalar kullanıyorum ama bu müzik çaların yalnızca kendi kilit sistemini aktif edince albüm kapağı görünüyor. O da bk gibi. Eskiden müzik çalardan bağımsız tam ekran oluyordu her şey.


  • m e b  (27.01.19 17:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.