[]

Kız Whatsapp Grupları

Farklı farklı yerlerde sürekli erkeklerle yaptıkları yazışmaların SS’ini paylaşıp bunun üzerinden muhabbet ettiklerini görüyor ya da duyuyorum. Bu durum hakikaten bu kadar yaygın mı?

Bana 20+ üzeri bir kız için hiç normal gelmiyor ve de yaygın olduğuna inanmak istemiyorum. Kendisiyle yazıştığım birinin böyle bir şey yaptığını duysam kendisine olan saygım ciddi şekilde azalırdı.


 
sana da yapıyorlar merak etme, hepsi yapıyor. yaşla değil 'kadın' olmaları ile ilgili, dogmatik şeyler


  • dertli gönüllere giren işte benim zeki müren  (27.01.19 13:48:12) 
Benim bugüne kadar tanıyıp da samimi olduğum her kadın bana sevgilisiyle olan yazışmalarını okuttu hatta ne yazayım tarzı fikir de aldılar tartışma vs. gibi durumlarda. Erkeklerde böyle bir şey yok ondan garip geliyor ama gayet normal


  • purrty ploop  (27.01.19 13:52:40) 
Bir kız en yakın arkadaşıyla ya da ablasıyla vs. elbette ilişkisi üzerine konuşup fikir alışverişinde bulunabilir. Sadece iki kişinin arasındaki özel bir yazışmayı karşı tarafın rızası olmadan, onun orta/uzak yakınlıkta olduğu hatta hiç tanımadığı arkadaşlarıyla paylaşması bana olgunluktan uzak geliyor.

Böyle bir durumun vakî olması değil, yaygın olması ve kanıksanması garip. Kişisel bir durum yok, sosyolojik bir tahlil söz konusu.
  • levent bilgen  (27.01.19 13:56:48 ~ 15:13:28) 
Niye bu kadar sasirdiniz ki:)
Ne sanıyordunuz:) inanmaya baslayin yavas yavas artik.

  • stavro  (27.01.19 13:57:19) 
instagramdan kendisine takip isteği gönderen çocugun profilini, içlerinde çocugu tanıyan bir kız var diye 10 kişilik whatsapp grubuna sorup, kabul edeyim mi diye soran bile var


  • dafuq  (27.01.19 14:31:22 ~ 14:31:50) 
Berbat ama yapılıyor.


  • biravekahve  (27.01.19 14:48:13) 
Feysbukta gıybet grubu diye bi grup var, eski sevgilim sayesinde ne dedikodum dönmüş orada, herrr şeyi her problemi sormuş. Fotoğraf bile paylaşmış en tatlı çiftler başlığında, cringe! En son bana oradan "bak objektif yorumlar da böyle diyor ben haklıyım" diye bana gösteriyordu, ftw.

Ben çok rahatsız olmuştum, beni tanımayan birinin hakkımda dedikodu yapması kadar rahatsız edici bir şey yok. Ama yapıyorlar, çoğu da okumuş etmiş "bilinçli" insanlar.

Buradan 2-3 kullanıcı da dahil o gruba ayrıca. HER YERDELER!
  • Bruce  (27.01.19 14:53:37 ~ 14:54:54) 
dini bütün insanım diyip iş yerinden ıvır zıvır aşıran da var bu ülkede, cebimde 300 lira'dan az harçlıkla evden çıkmam diyip evi arabası hacizde olan da var, ailesinin evinde yaşayıp devlet memurluğu yaptığı halde haftasonu sevgilileriyle gittiği otellerin parasını çıkarmak için temizliğe giden, aynı anda 3 kişiden evlenme teklifi alacak aşamaya gelmiş ve 'kim daha önce nikah tarihi alırsa onunla evlenirim' diyen de var. İnsanlar çeşit çeşit. Kimisi ayakkabı kutusunu boşaltma peşinde, kimi 8 sene önce aldığı son ayakkabıyı tamire götürecek parayı bulma derdinde. Dünyada her çeşit insan var. Bahsettiğin gibi kadınlar da var, kesseler sevgilisiyle olan bir derdini ya da sevincini kimseyle paylaşmayan da. Yattığı kadınları ballandıra ballandıra anlatan adam da var, sevgilisi gözünün önünde başkasıyla birlikte olsun isteyeni de.
Dünya böyle bir yer bro, yeterince insan tanır hale gelince böylesi sevmediklerini gözünden tanıyıp uzaklaşabilir duruma da gelirsin zaten. Fazla üzülmeden çözersin inşallah.

  • paslanmaz pencere  (27.01.19 15:02:53 ~ 15:04:20) 
Ben bunu bir erkeğin yaptığına şahit olunca soğudum şahsen. Anladığım kadarıyla kadınlara özgü bir durum değil.


  • fatedtoloveyou  (28.01.19 12:21:15) 
Kadinlara ozgu zaten degil de erkeklerin les muhabbeti daha goz onunde ve bilindik. Kadinlar disaridan cok farkli.


  • stavro  (28.01.19 12:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.