[]

Sırbıstan sakat bir yer değil mi?

Vizesiz olduğu için son zamanlarda çok insan gidip gelmeye başladı bu ülkeye. Ama ben bu adamlardan epey tırsıyorum:) Hepsi iri yarı, niye baktın kardeş, bi durum mu var diye kavga başlatacak ırkçı, sorunlu tipler gibi geliyor bana. 2017de Yunanistan'da zencinin biri, onlardan bir kızla selfie çekti diye kavga çıkıyor, sonrasında sırp grup, elemanı linç edip öldürüyor, aha videosu: Bakari Henderson diye aratmanız yeterli: www.youtube.com Gidenlerin yorumlarını bekliyorum. Gideceğimden değil de, en azından ön yargı, kötü izlenim vs kırılmış olur bir nebze




 
Karadag'da iki ay yasadim hic sorun yasamadim. Hatta tanistigim sirplar gayet iyi insanlardi. Kişi kendinden bilir işi diyorum.


  • hepbiarayisicinde  (26.01.19 18:28:35) 
Ben kadın olarak tek başıma gittim 4 günlüğüne, bayağı da bir gezindim. Hiç sıkıntı yaşamadım.


  • darkpictures  (26.01.19 18:33:23) 
@hepbiarayisicinde ayrıldı hocam onlar, 12 yıl olmuş


  • speedy  (26.01.19 18:49:10) 
Türkiye de ırkçı/manyak dolu mesela. Bizden daha güvensiz olamaz. Ezeli ve ebedi düşmanımız diye nitelendirilen Yunanlar, Erasmus yaparken en yakın arkadaşlarımız olmuştu mesela.


  • shangrilla  (26.01.19 18:51:42) 
Eylülde 10 günlüğüne gittim, daha misafirperver bir halk görmedim hayatımda.


  • noluyo yaa  (26.01.19 18:53:13) 
Çomar her yerde var. Sıtplar şeker gibi adamlar


  • yemrem  (26.01.19 20:57:08) 
Amerika’da da polis zencileri öldürüyor. Aynı mantıkla orası da tekin bir yer değil.

Sırplar gayet sıcakkanlı insanlar. Merhaba diyenine, komşi diyenine çok rastladım. Siz eşeklik etmezseniz bir zarar geleceğini sanmıyorum.
  • catch the arrow  (26.01.19 22:24:26) 
Tamamen efsane onlar. Tirsacak hicbir sey yok sirbistanda. Tr'de tirsmadan disarida dolasan insanin sirbistanda tirsmasi cok anlamsiz olur. Ekstrem ornekler uzerinden gitmek mantikli degil.
Amerka'da da polis zenci falan oldurmuyor aslinda. Abartiliyor bazi seyler boyle.

Sirbistan'a gidip abudik kubidik islere bulasip polisle sikinti yasayip (polisin sakasi yok) kotu muamele gorup sirplar serefsiz diye gelip anlatan bos tipler yaniltioyr insanlari biraz da.
Bir ulkeye gidiyorsan oranin kurallarina uyacaksin, ondan sonra edeceksin sikayet edeceksen.
  • stavro  (27.01.19 00:00:05 ~ 00:05:12) 
tanidigim butun sirplarla cok cok iyi anlastim, kultur olarak bize cok benziyorlar. irkci sorunlu tip ariyorsan cok uzaga gitmeye gerek yok, ruh hastasi her yerde var zaten.


  • kassiopeia  (27.01.19 04:19:42) 
Ayrilali 12 yil oldu ama hala ayni cografyanin insanlari. Sinir cizgileri cekildi o kadar. Sosyolojik olarak fark yok.


  • hepbiarayisicinde  (27.01.19 10:12:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.