[]

Eski sevgilim ne yapmaya calışıyor

7 ay önce ayrıldık geçen hafta ortak bir arkadaşımızla karşılaştım aynı zamanda bizi tanıştıran kişi olur kendileri ve eski sevgilimin de en yakın arkadaşı Bana eski sevgilimin yeniden birleşmek istediğini ama bana söylemeye çekindiğini bana söylerse tepkimin ne olacağını sordu olumlu baktığımı tekrar denemek isteyeceğimi söyledim (tecrübelerime dayanarak eski sevgiliyle olmayacağını biliyorum aslında ama seviyorum napiyim)
Dün bu ortak arkadaş beni aradı konuşmanın içinde bak kimi vericem sana dedi eski sevgilim aldı telefonu biraz havadan sudan konuştuk gorüsmeyeli nasılsın iş nasıl okul nasıl gidiyo falan gibi. Konuşmanın sonuna doğru onun da yeniden birleşmek istediğini duyduğum için bi akşam çıkalım görüselim dedim. Aslında tamam görüşelim diyeceğini düşünmüştüm ama bilmiyorum ya görüşsek mi görüşmesek mi bilemedim dedi sonra kendini ağırdan satmaya başladı söylediklerinden görüşmek istemediğini anladım. Sanki onu arayan benmişim gibi halbuki onun arattığına adım gibi eminim.Tamam sen bilirsin kendine iyi bak dedim kapattım.
Şimdi bu kızın amacı ne anlamdım madem kendisi de istiyo neden böyle bi cevap verdi kendini ağırdan sattı. Hayatımı ne güzel yoluna koymuştum gene aklıma girdi dünden beri kötü hissediyorum kendimi normalde anlaşarak ayrıldık ama bu olaydan sonra terk edilmiş gibi hissediyorum.


 
tokien+1

lisede değilseniz 3. kişileri ne katıyorsunuz? hayatta en sevmediğim şeydir şu insanların ilişkisine musallat olup barıştırmaya filan çalışanlar.

kızın gönlü varsa yazsın, senin gönlün varsa yaz. dallandırıp budaklandırmaya gerek yok ki.
  • elorelia  (26.01.19 18:24:41) 
Ben de siz gibi düşündüğüm için ortak arkadaşa dün gece mesaj attım bu kız birleşmek istiyordu da neden böyle yaptı diye. Kendisinin de şaşırdığını söyledi hatta geçen gün konuşma esnasında adın geçtiği için ağladı dedi.
Ayrıca 1 hafta öncesine kadar yeniden birleşmek gibi bir niyetim yoktu onun istediğini duyunca ben de istemeye başladım

  • guardiands  (26.01.19 18:30:47 ~ 18:31:34) 
Neden hala sevdiğin bi kadını aramıyosun diycem ama sevdiğim halde arayamadığım üç tane kadın var şu anda. O yüzden diyemiyorum.

Sana kötü hissettiren kimseyi hayatına sokma. Zarardan başka bi şey vermez.
  • (s)AINT  (26.01.19 18:47:59) 
Önceden sen terkettiysen ya da ne bileyim kızın bileneceği bir durum olduysa intikam için yapıyor olabilir. İçimde kalmasın hesabı. Kızlar yapabiliyorlar bunu. Yerinde olsam başta o ortak arkadaşla iletişimi keserdim. Saintin dediği gibi faydasızları uzaklaştır. En azından bir süreliğine.


  • windows95  (26.01.19 18:54:36) 
neden ve nasıl ayrıldınız? yaşlar kaç bu arada? kızda ergenlik hissettim biraz. madem birleşmek istiyor niye böyle naz yapıyor. doğru olanı yapmışsın aslında ama siniri bozmuş anlaşılan. takma en iyisi...


  • false pretension  (26.01.19 19:23:05) 
@false.. yaşlar o 23 ben 26


  • guardiands  (26.01.19 19:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.