[]

evde kedi beslemek

iki sorum olacak da şimdi beslemek deyince linç yemeyelim kedilere saygısızlık yapmak istemem:P kedi ile ev arkadaşlığı mı demeliyim kedilerin hür iradesine saygı duyuyorum falan aldşasl.. doğrusu, linç yenilmeyen tabir neyse, onu kullandım sayın.

ben yıllardır bir kedim olmasını çok istiyordum, annem izin vermiyordu. şimdi ayrı eve çıktım, bir arkadaşla, şimdi de o istemiyor. hatta ya kedi ya ben diyor. baştan konuşmamıştık. kirayı ikiye katlamak da istemem durduk yere. napıyım? bu 1.

2.si kedi şimdi evde olunca her yere odaya masaya girer çıkar dokunur eder di mi.. tuvaletini falan bi yere yapmaya alışsa bile abicim, hayvan değil mi bu? mutfak tezgahında masasında dolanacak, ekmek poşetine kuyruğu değecek, klozete bastığı ayaklarını, yattığımız yatağa yastığa sürünecek. nasıl bir ev anlayışı var kedi besleyenlerin?

 
sen kedi alma


  • purrty ploop  (26.01.19 16:58:16) 
1- Evde yaşayan bir kişi istemiyorsa yapmamak daha mantıklı.
Gerçi sonra onlar senden çok sever hale geliyorlar da baştan konuşulmadı madem diretip huzursuzluk çıkarmaya gerek.

2- Ben kedimi hiç eğitmedim, asla hiçbir şeyi yasaklamadım zaten inanılmaz şımarık bir hayvandı ama tezgahla ekmek poşetiyle hiç işi olmadı.
"Klozete bastığı ayaklarını" da öyle bir temizliyor ki her gün temizlediğin yerden daha hijyenik oluyor emin ol.
Kediler çok temiz hayvanlardır. Kumlarına yapacaklarını yaparlar sonra temizlenirler.
Bir kez bile pis pis etrafta dolandığını görmedim.
  • mutekebbir  (26.01.19 17:01:34) 
@purrty ploop yine bana linç hep çok linç


  • yami11  (26.01.19 17:14:32) 
@yami Ekmek poşetine kuyruğunun değmesini sorun yapacaksan kuş al kedi her yere girer. Sana tavsiye veriyoruz hala linç diyorsun :)


  • purrty ploop  (26.01.19 17:16:53) 
arkadasimda kedi var bu kadar umursamazlik olmaz, hicbir seyle alakasi yok hayvanin masaya filan cikmakla isi olmaz. mutfaga bir ekre gitmemistir hayatinda. baska bir arkadasimin kedisi tam ziddi her yerde cirit atiyo. kopegi olan bi arkadas evine cicek bile alamiyo, cam yok ortalikta bizim kopegimiz koltuga bile cikmaz. birkac yer disinda hicbir yerde takilmaz, hicbir esyayi korumaya almadik corap seviyo bi tek. bu isler anlayacaginiz sans isi. kopegim olana kadar kedi kopek pis gelirdi ama anladim ki kediler temiz. kopek kokuyor ya, her hafta yikiyoruz. les gibi bir koku. ok seviyorum cnm cigerim ama egriye egri, bu hayvan pis kokuyor. kedim de vardi sokakta takiliyodu aksam geri geliyo bir kere koktuguna sahit olmadim. kediler garip bir sekilde temiz kokuyorlar. tabii ki siz de dikkat edeceksiniz, kedisi olan bi arkadasin evine girilmiyo kendileri de pis her sey sanki kedi, mama vs kokuyor. bence ikisi de tamamen hijyenik degil yine de. biz kopegin poposunu siliyoruz ama yani nebliyim....


  • mula  (26.01.19 20:06:47) 
1 - iki gün sonra kediyi sokağa atma ihtimaliniz varsa almayın. 15 - 20 yıl yaşayacak ona göre.

2- kedi bu. istemediğimi bilse de arkamı dönünce çıkar mutfak tezgahına bizim maymun. hayır dersem homurdanarak laf yetiştirir, %80 yine çıkar. mutfak kapısı sürekli kapalı.
  • master of ceremonies  (26.01.19 21:28:45) 
Eve 3. Bir canlı geliyor bu şekilde düşün, mutfağa girer, yatağa girer poposunu senin suratına dayayıp uyur, canı sıkılır gece sen uyurken gelir yüzünü yalar, gibi gibi şeyler var. Bu tür şeyler istemem diyorsan hiç evine kedi alma, mesela sabah benimle beraber kahvaltı yapıyor işe giderken uğurluyor, sonra gün boyu hanımla evde çılgınlar gibi takılıyorlar.


  • bin dokuz yuz sifir bess  (27.01.19 13:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.