[]

erken yaşta bel fıtığı ameliyatı

sevgili suserler her türlü tedaviyi denedim ama yok olmadı. erken sayılabilecek bir yaşta bel fıtığı ameliyatı olacağım (yaş 30). ameliyat umarım başarılı sonuç verecek ama korkum bu kadar erken yaşta olduysam ilerde de aynı sorunla karşılaşırsam hadi? bu kadar erken yaşta olanınız, yada tanıdığınız var mı? ilerde patlak verdi mi bel ile alakalı başka komplikasyonlar?




 
1 uzmanlara güvenme, 5 tanesine de gitsen güvenme.

istanbuldaysan cerrahpaşaya git, adam gibi bir profesör bul, fark ücreti öde, ona muayene ol.

başka bi yerdeseydeysen de aynısını yap.

2 uzmanlara güvenme

3 uzmanlara güvenme

bunlar gözünü para hırsı bürümüş, mr'a bile bakmaktan aciz kafasına göre istatisliklere göre karar veren, hasta konforunu, durumunu düşünmeyen insanlar.

4 yine uzmanlara güvenme
  • killerbee  (26.01.19 13:53:01) 
Bende 30 yasinda oldum ameliyatimi.dr um son ana kadar yapma taraftri degildi ama artik uyusukluk ilerledi ve ayak parmaklarimda his kaybi olusunca emg yaptirdi sonra ameliyat etti.

Sinrasinda spor ve pilatesle gayet iyi bir duruma geldim.ne zaman spor u biraktim ( calistigim icin vakit ayiramadim ) sonra agirilar ve fitiklar tekrarladi. Ayni dr a gittim ve spora devam edersen toparlarsin dedi.

Benim dr umda uzman dr ama para pesinde olup herkesi ameliyat eden birisi degil.o yuzden gonlum rahatti.
  • brnbrs  (26.01.19 15:23:51) 
@brnbrs tekrarlama süreci kaç yılı buldu? Fitik tekrarladı derken baya baya yatağa mi düştün tekrar?

Şöyle ki; benim babam da bundan 15 yıl önce bel fitigi ameliyatı oldu, 37 yaşındaydı, göbekli bi adam, ne spor yapar ne egzersiz, ama gün içinde hep hareket eder işi icabı. 15 yılda ne bi ağrısı oldu ne birşey hissetti. Bünyeyle mi alakalı, doktorla mı bilemedim.
  • tellioglu  (26.01.19 16:08:32) 
5 yil oldu ameliyat olali. Benim bel ve sirt kaslarim zayif oldugu icin eger kendimi zorlarsam agrim oluyor ama yataga yatiracak agri degil bunlar.


2 fitigim vardi simdi 5 yada 6 oldu sanırım. Ama risk teskil edecek fıtık degil.ama kaslarimi guclendirmezsem o zaman sıkıntı bence.

Bol bol yuru.yapabiliyorsan egzersiz yap.

Sen ne durumdasin ameliyat dedi sana?
  • brnbrs  (26.01.19 16:14:42) 
Komsunuzun oglu 20 yasindaydi fitik ameliyati oldugunda. Ameliyatta onemli olan sanirim aciliyet durumu ve fitigin yeri. Mesela ona bi sabah uyanirsin bir bakmissin ki felcsin dediler. Olup kurtuldu. Bu dedigim 15 yil onceydi. Bu arada fitik icin mumkun oldugunca iyi bir uzmana ameliyat olmak lazim. Babam bel fitigi ameliyati oldu ve daha 1 aylik ameliyatliyken birden bir kol uyusmasi bir doktora gittik ki boyuna nuks etmis. Iyi bir hekim sart.


  • nick konusunda kararsizim  (26.01.19 18:03:47) 
@brbbns ben ayağa kalktığımda kalcam kramp girer gibi oluyodu. Bir süre sonra oturamaz oldum. Fıtık olduğunu bildiğim için bel kaslarımı güçlendirmeye çalıştım. Sürekli yüzüyorum zaten, spor salonunda ve evde sürekli bel güçlendirme hareketleri yapıyorum ve sanki bunları yapan sanki ben değilmişim gibi hiç bir fark yok bende. En sonunda doktora gittim. Doktor mr'a bakar bakmaz büyük bir yırtık var hemen ameliyat ol dedi. Ne yap ne et geçmez bu, rahatlayamazsın bile dedi, ki daha önceden denedim herşeyi rahatlama olmadı. Neyse artık ameliyat olacağım haftaya. Herşey hazır.

@killerbee çok geçmiş olsun hocam. Şanssızlık şanssızlık üstüne. Umarım başını agritmaz belin
  • tellioglu  (26.01.19 23:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.