(5)
Erkekte Selülit olur mu?
Merak ettim. Baldır bölgemde selülit gibi birşeyler var. Selülit olduğunu düşünüyorum. Salladığımdan değil de gözüme yeni çarptı belki daha önce de vardı bilmiyorum.Biraz araştırdım selülit sadece kadınlarda olmuyormuş. Erkeklerde de görülebiliyormuş. Var mı bilgisi olan yada selülitli erkekler =)
Merak ettim. Baldır bölgemde selülit gibi birşeyler var. Selülit olduğunu düşünüyorum. Salladığımdan değil de gözüme yeni çarptı belki daha önce de vardı bilmiyorum.
Biraz araştırdım selülit sadece kadınlarda olmuyormuş. Erkeklerde de görülebiliyormuş. Var mı bilgisi olan yada selülitli erkekler =)
0
sigarayı bıraktığım dönem hayvan gibi kilo almıştım, o dönem meme ve göbek bölgemde vardı mesela. şu an arnold vücudum olmasa da kilo vererek ve sipor yaparak gitti hebsi.
0
Aşırı yağlı yiyeceklerle ve düzensiz olarak besleniyorum. Üstelik çok fazla da oturuyorum. Bu nedenden ötürü olmuş olabilir sanırım.
0
olur ama erkeklerde daha zor olur zaten. kas kitlesi farkından kaynaklanıyor. biraz spor diyet vs ile kolayca geçer...
0
olur ama azıcık hareket etsen kalmaz. ama yaşlandıkça daha çok olacak. elxa nın dediği gibi bozuk dizilimli yağ hücreleri. mesela hem hareketli olsan hem şişmanlasan biraz daha zor olur selülit. hareketsizlik ve oturma :)
0
dunyaca ünlü bi futbolcuda vardi hatta.
0
all girls dream
(
24.03.10)