[]

LinkedIn, Kariyer.net Cv İnceleme

Kurumsal firmalarda hiç çalışmadım, yazılımcıyım ve genelde start-up tarzı şirketlerde çalıştım bu zaman kadar. 1 haftadır Kariyer.net' den, linkedin' den işlere başvuruyorum, ancak ne geri dönen oluyor ne de cv inceleme görünüyor. Biz start-up' ta çalışırken ilan açtıgımız zaman bu sitelerde, başvuran adayları ertesi gün mülakata çağırırdık. Bende mi bir sıkıntı var yoksa kurumsal firmalarda işler böyle mi yürüyor merak etmekteyim.




 
Veri topluyorlar, kariyer de en alta bak, en spesifik ilanlara bile +10bin basvuru var, issizlik cok fazla metropollerde. 1 aday alacaklar on bin basvuru oluyor e haliyle cogu cv goruntulenmiyor.

Ve firmalar personel cikmadan ilan acip veri tutuyorlar stoklarinda.
  • müptezel dostoyevski  (25.01.19 20:47:38) 
baktım şimdi, 90 kişi başvurmuş. İstedikleri şeyler bayağı spesifikti ve tez konumla da uyuşunca herhalde direkt ararlar diyordum, ancak öyle olmuyormuş :). Neyse bekleyecez artık.


  • ciagra  (25.01.19 22:12:31) 
ilk başvururken çok spesifik, ilgilendiğim, illa ankara'da olsun diye başvuru yapıyordum. baktım kimse dönmüyor, tek tıkla başvuru yapılabilen çalışabileceğim her yere başvurmaya başladım. 70-75 yere başvurdum tek bir dönüş almadım. ülkede kriz var, normali bu maalasef. tek mülakatım birisinin referansı ile mail yoluyla başvurduğum bir kurum. 200-300 yere başvurmadıkça dönüş alacağımı düşünmüyorum. şimdi senden sonra gaza geldim 15 yere daha başvurdum bakalım.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (26.01.19 06:55:34 ~ 08:06:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.