[]

Göz çizdirmek

Benim gözler 1.75 miyop. Ola ki gözüm çizilmeye uygun çıkarsa çizdireceğim ancak inceden tırsıyorum.
-Tamamen sıfırlanıyor mu yoksa 0.25 e falan mı iniyor?
-çizdirdikten sonra tekrar gözün bozulma ihtimali nedir? (Yaş 23)


 
eşim doktor, gözleri 4 numara. "neden çizdirmiyorsun?" diye sorduğumda bana "ne zaman ki bir göz doktorunun gözünü çizdirdiğini görürsem o zaman çizdiririm" demişti. o zamandan bu yana bekliyoruz, gözünü çizdiren göz doktoru yok.

varsa gözünü çizdiren göz doktoru şuraya yazıversin sevaptır, biz de kurtulalım.
  • lordoz  (25.01.19 16:11:29) 
Ben 2013 senesinde oldum. Ondan sonraki ilk kontrolumu yaklasik 1 sene once yaptirdim. 0.25 gibi bir sey cikti. Kuruluk var bir de. Bilgisayar ekranina cok uzun sure bakinca belli ediyor o da kendini. Doktor degilim. 22 yasinda oldum.


  • voyager 1  (25.01.19 16:20:53 ~ 16:21:04) 
Tamamen sıfırlanmıyor ama zaten daha önce gözlüksüz düzgün görmediğin için sanki sıfırlanmış gibi oluyor.

Lazer yapacak doktora gidip muayene olacaksın. Kimse gözünün ilerlemeyeceği garantisini veremez. Fakat bir iki sene takip eder de, ilerleme görmezsen ol lazeri...
  • malheiros  (25.01.19 16:21:28) 
Göz kuruluğu ve gözyaşı damlası fiyatı konusunu detaylı bir araştır bence.


  • Mirket  (25.01.19 16:46:12) 
hiçbir göz doktoru ameliyat olmuyor klisesini artık geçmemiz lazım öyle bir husus söz konusu bile değil. Benimde gözler ileri derecede bozuk lazer olamama sebebim glokom riski var bende ve lazer ameliyatı olunca göz tansiyonları ölçümü doğru çıkmıyor bu sebepten dolayı eski usul olmam gerek onu da ben istemiyorum. Yakın çevremde 7 derece gözü bozuk olan arkadaşım operasyona girdi 1-2 sene göz kuruluğundan sonra tamamiyle iyileşti gözü şuanda çok memnun. Sizin duruma gelince 1.75 miyop hiçbir şey değil benim 13-14 yaşındaki göz numaram gayette iyiydi o zamanlar gözüm fakat şuan 6 derecelerdeyim astigmat ve miyop lazer olma sansım olsa dusunmem yaptırırdım operasyonu..

Doktorlar gözünü çizdirmiyor olayı tamamiyle yalan gözünü çizdiren doktor zaten gözlük takmadığından olayını anlamıyorsunuz sadece
  • Aşk Adamı  (25.01.19 17:18:25) 
Turkiye'nin en unlu goz doktoru var, bu isi turkiye'ye getiren 100binden fazla hasta ameliyat eden kisi. Sayi akil alir gibi degil, 100.000 kisi.

Gecen roportajinda sormuslardi o da ilerde olcam diyordu :) 30 yildir bu isi yaptigina gore yasini tahmin edersiniz artik.
Ileri daha gelmemis ona.

Ha gerci artik lazer yerine lens koydurma cikti. Bu yuzden belki olmaya baslarlar.
  • acemi  (25.01.19 17:30:54) 
Lazerle gözünü çizdiren göz doktorunda ameliyat oldum. Kendisiyle aynı şikayetle, aynı numarada ve aynı koşullarda ameliyat oldum. 6'ncı ayımdayım, memnunum efendim. Sağlık işinde sayılırım kendim. Klişelere itibar edin ki, biz de bu ameliyatı boşuna olmuş olmayalım ;)


  • ceyrekmunevver  (25.01.19 20:41:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.