[]

Pasaport - Vize Sıkınıtısı

Merhaba

Yeni bir pasaport çıkartacağım. Eski (yeşil) geçersiz duruma düşmesine rağmen içinde 10 yıllık ABD vizesi bulunmakta. Yeni pasaport almak için eskisini teslim etmek gerektiği belirtiliyor. Yeni pasaport alındığı zaman içindeki geçerli olan vize veya vizeler ile ilgili ne yapmak gerekiyor? Eskisini teslim etmesem olur mu?


 
Eski pasaportu teslim almıyorlar. ilk 2 sayfasını delgeçle delip ya da makasla kesip sana geri veriyorlar.
Yurt dışına çıkarken 2 pasaport taşıyorsun hem eski hem yeni

  • nuevo  (25.01.19 13:34:57) 
www.eksiduyuru.com

eskisini zaten teslim etmiyorsunuz ki. içindeki vizelerin ne olacağını bilmiyordum ama dedikleri göre vizeniz geçerli oluyor.
  • elorelia  (25.01.19 13:37:00) 
Eski pasaportu delip size veriyorlar. Eskisindeki vizeler süresi bitene kadar geçerli olmaya devam ediyor. İki pasaport birden taşıyorsunuz.

Soyadı değişikliği gibi bir durumunuz varsa vizede yazan soyadınızla alın biletlerinizi.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (25.01.19 13:48:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.