[]

Alınan Ürün İndirime Girince Farkını İstemek

Çok restlıyorum bu olaya bu aralar. Bana göre ağır çingenelik. Siz ne diyorsunuz anormal değil mi? Zam gelince farkını mı istiyor satan?




 
Allah düşürmesin o duruma ama ben de komik buluyorum. Gerçekten de ürün aldıktan sonra araya zam gelince sanki iade ediyor da indirim gelince aradaki farkı alabilmek için cin fikirli taktik uygulamaya çalışıp "Bu benim hakkım değil mi?" diye soruyor.

Ülkede -her alanda olduğu gibi- mağazalar leş, müşterilerin bir kısmı ise daha da leş, daha çakal. Ülkemizin hamuru çakallıkla yoğrulmuş resmen.
  • m e b  (24.01.19 20:26:17) 
cahillikten kaynaklanıyor. en ufak firmadan tut en büyüğüne kadar hepsinin bir operasyon süreci var ve bu parayla işliyor en temelde, bir hesap ve nakit akışı planları var ona göre fiyat biçiyorlar ona göre satış yapıyorlar belirli aralıklarda. sen aldıktan kısa bir süre sonra fiyatı düşüyorsa kesinlikle laf etmeye hakkın yok, isterse paketinden çıkarmamış ol fazla şımarıkça bir istek.

belki çok büyük firmalar müşteri memnuniyeti adına çok fazla talep gelmediği sürece bu talebe cevap verirler ama çoğu firma için büyük yük olur böyle bir talebi karşılamak.

edit: gerçi bizim ülkede müşterinin haklı olduğu durumlarda var bu tarz durumlarda.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.01.19 20:32:21 ~ 20:34:16) 
Mağazadan alındı ise mümkün değil ama internetten alındı ise 14 gün içinde iade edip indirimliden sipariş etmek çok mantıklı.


  • gezegen olan pluton  (24.01.19 20:35:25) 
Farkını istemek saçma ama bir çok firma, müşterilerine iade hakkı veriyor. Üç gün önce, 500 liraya aldığınız kazak, 250 liraya inince; 500 liralık olanı iade edip, 250 lira olanı almak, çok da anormal bir davranış değil.


  • PhoenixRising  (24.01.19 21:16:07) 
Alıp da kullandı isem saçma ama online almışım daha bana ulaşmadan indirime girmiş ise hakkım


  • photo85  (26.01.19 11:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.