(4)
Suzuki sx4 İlk araba olarak iyi mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-tramersiz-hasarsiz-temiz-suzuki-sx4-otomatik-641831404/detay/Fiyat skalama uygun. En az 1 sene kullanabileceğim bir şey arıyorum. Elimde mi kalır? Ne dersiniz?
www.sahibinden.comFiyat skalama uygun. En az 1 sene kullanabileceğim bir şey arıyorum. Elimde mi kalır? Ne dersiniz?
0
ikinci eli zayıf olur tabi bunların. 1-2 sene kullanacaksan ikinci eli güçlü araçlara bakmanı tavsiye ederim.
0
bilakis ömürlük dedikleri araçlardandır. nedeni ise otomatik viteste en az sorun çıkaran tork konvertörlü tam otomatik şanzımana sahip olmasıdır.
0
Yukarıdaki arkadaşa ek, tork konvertörlü şanzımanlar sorunsuz ama yakıtı yüksektir. Bu araç şehir içinde 10 litreden az yakmaz. Lpg yoksa üzebilir.
0
norveçte kiralamıştım, çok kötüydü.
bence test sürüşü yapın önce.
0