[]

ankara'da misafir ağırlama

abim(38) gelin(34) ve yiğenler (10-15) 2 günlüğüne ankaraya gelecekler. kültüre falan merakları olmadığı için müze istemeyeceklerdir. 2 gün boyunca onları nereye götürürüm, zaman nasıl geçer hiçbir fikrim yok. anıtkabir ziyareti elde 1, onun dışında hepsine hitab edecek ve zaman alacak neler yapabilirim? büdüt: araba mevcut.




 
ulucanlar cezaevi, ama cocuklar gelmesin bence tabi
ankara kalesine hic gitmedim ama guzel diyolardı
araba varsa ve uzak gelmeyecekse belki tuz golu??
eymir
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (23.01.19 15:04:10) 
atakule'ye götür. azıcık manzara görürler iyi kötü, birkaç güzel mekan var yemek yenecek yemek yersiniz. oradan da tunalı taraflarına geçersiniz. bitti zaten.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.01.19 15:06:12) 
Eymir


  • nax  (23.01.19 15:10:19) 
bu mevsimde eymir'e gidilmez bence çok üşürsünüz. Hamamönü'ne götürebilirsin


  • Mossy  (23.01.19 15:16:24) 
kızılcahamam
ankara kalesi
çubuk barajı
elmadağ kayak merkezi
  • for the record  (23.01.19 15:17:01) 
anadolu medeniyetler müzesi çocuklar için.
maltepe pavyonu abin için.

  • mistikla  (23.01.19 15:20:49) 
hamamönü +1


  • excalibur35  (23.01.19 16:13:14) 
anıktkabir'den sonra ulus'a 1. tbmm'ye gidin. 1 saat ölür zaten, sonra oradan kaleye çıkın, yemek falan gün biter zaten.

ertesi gün hamamönü olabilir veya atakule sonra tunalıya doğru inin.
  • ada meltemi  (23.01.19 17:18:25) 
bir akşam kebapçılardan gözünüze kestirdiğiniz bir tanesine gidin. düveroğlu, ciğerci apo, dayı'nın yeri, müslüm kebap, tavacı recep usta, uludağ, vs.

ankara kalesine sabahtan gidip kahvaltı yapabilirsiniz.

atakule'ye çıkın, kesin beğenirler. orada da bir yemek yersiniz. daha çok öğleden sonrası aktivitesi.

onun dışında parkları saymıyorum, soğuk zaten dışarısı.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (23.01.19 17:22:10 ~ 17:22:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.