[]

80 yaşındaki hastaya takma diş olmaz dedi dişçi?

ona olmayacakta kime olacak, paranızı alır yaparım ama size israf olur, verdiğiniz paraya değmez dedi. gerçekten böyle mi olur çok üzgünüm?




 
damakları erimiş olabilir.


  • elorelia  (23.01.19 12:00:48) 
Önerme yanlış. Sadece 80 yaşında diye deniyorsa inanılmaz saçma.

87 yaşında hastaya 9 implant ve ğatüne protez yaptık geçen sene.

Şimdi bu insan iki ay sonra ölür deyip yapmayalım mı?

87 yasindan sonra rahatca yemek yemek onun hakki degil mi? Parayi yanina mi goturecek?

Verdiginiz paraya degmez kismi cok iyi niyetli soylem degil bence. Aklinca sizi dusunuyor.

Geriatrik hastalarla ugrasmak zordur. Belki de ondan oyle dedi.
  • bir ileti paylastim  (23.01.19 13:05:13) 
sabit protez yapılmayacaksa yani bu implantlı protez oluyor, doktor uğraşmak istememiştir. büyük ihtimalle elorelia nın dediği gibi damakları erimiştir hasta hiç memnun olmaz çok git gel yapar. doktor bu yüzden böyle söylemiştir.


  • svarte dauen  (23.01.19 13:18:12) 
protezin ağızda durması için kemiklerin alveolar kısmının olması lazım. hasta uzun süredir dişsizse durmaz ağızda. büyük ihtimalle implantı engelleyecek sistemik durumu var. tavsiyem üni hastanesine gidin, illaki yaparlar bişi.


  • neverlose  (24.01.19 00:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.