[]

iPhone XS Soguk Kapanma

Soguk havalarda iPhone xs lerde kapanma sorunu var mı acaba?




 
Cok yeni kullanmaya basladigim icin yeterince kuvvetli bir kanit olmayabilir ama yazayim. Dun hava cok soguktu burda, kar da baslayinca ciktim dolastim bir suru fotograf cektim ve kapanmadi. Ayni soguklarda 6s ile dolasamiyordum mesela, maksimum 20 dakika icinde kapaniyordu.


  • voyager 1  (23.01.19 11:30:32) 
iphonelarda genel bir sorun. batarya ya öldü ya da ölmek üzere. yazılımsal derler ama yalan.


  • koela  (23.01.19 11:44:36) 
Apple'ın 6S'leri kapanmasıyla ilgili zamanında yaptığı bir açıklama var, özetle iPhone zaten gerekli koşullar altında donanımı korumak için kapanmak üzere tasarlandı diyor. Ama aynı dönemde belirli bir seri numarasındaki tüm iphone'ların bu sorundan muzdarip olduğunu söyleyip ücretsiz pil değişimi de yapmışlardı. O yüzden hangisi ne kadar doğru bilemiyorum.

"We also want our customers to know that an iPhone is actually designed to shut down automatically under certain conditions, such as extremely cold temperature. To an iPhone user, some of those shutdowns might seem unexpected, but they are designed to protect the device's electronics from low voltage."
  • luin 41  (23.01.19 11:52:10) 
6s’te o sorunu yaşadım. 8’de -13’lerde bile sıkıntı olmadı. Sadece çok soğuk bi günde 3d touch titreşimi kayboldu. Kapatıp açınca düzelmişti. O da soğuktan mı oldu emin değilim


  • (s)AINT  (23.01.19 18:34:21) 
koela+1

yasadigim yerde hava sicakligi -40lara kadar dusuyor. iphonelar eger pili saglamsa kapanmaz ama pili artik eskimis ise ki bu genelde 2 seneyi devirdikten sonra oluyor, -10larda bile kapandigini gordum.
  • cooperr  (23.01.19 19:00:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.