[]

Vize evrakları hk.

Merhabalar,

Fransa'da bir konferansa katılacağım. Kurumum tarafından görevlendirildim ve vize dilekçemde de bu yazıyor. Konferans katılım kaydım da karşı tarafça onaylandı, buna dair mail var elimde. Ancak karşıdaki kurum davet maili yazmıyor. Elimdeki kayıt onay maili ile vize almam mümkün olur mu?


 
bence sorun olmaz. davet maili normalde yazıyorlar niye yazmadılar ki?


  • cedex  (23.01.19 09:04:32) 
Bence zorla yollasinlar. Davet mektubunu bahane edip reddedebilirler. Zaten orada nerede kalacaginin parasinin nasil odeneceginin falan da detaylari lazim. Bir de maille olmaz imzali mektup gerekebilir (en azindan scani) diye dusunmekteyim.


  • hot potato  (23.01.19 09:08:38) 
kendilerinden talep ettim ama bir cevap gelmedi. bekleyerek vakit kaybetmek istemiyorum. Karşıdaki kurum OECD, doğrudan kurum adresine mail attığım için junk maile düştüğümü bile düşünür oldum. :/


  • latte nevermore  (23.01.19 09:09:02) 
@hot potato otel ve uçak rezervasyonlarımı ekledim, masraflarım da kurumum tarafında karşılanacak dilekçemde yazıyor hatta kurum banka dökümlerini vs. de ekledim.


  • latte nevermore  (23.01.19 09:10:18) 
onaylandıysa yeterli neden ekstra davet etsinler ki. Sorun olmaz


  • ayin yazari  (23.01.19 09:30:16) 
vize evraklarını alan kişi imzalı antetli kaşeli belge lazım vs deyince işkillendim :/


  • latte nevermore  (23.01.19 10:01:51) 
kurumum derken devlet kurumu olduğunu anlıyorum, gri pasaport vermiyorlar mı hocam?


  • the ultimate driving machine  (23.01.19 11:01:08) 
Çalıştığım kurum yarı kamu kurumu, dolayısıyla bordo pasaport sahibiyim :)


  • latte nevermore  (23.01.19 14:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.