[]

Türkiye'deki hayvanseverler sjw sayılır mı?

batıdaki SJW klasmanında tiplerden sayılırlar mı? o nefret, o sesi cüssesinden çok çıkmacılık, o faşizan edalar...bir de sadece kedi ve köpek biliyorlar? büyükada'ya yüzlerce at getirdiler ölsün diye ama şiddet gören bir kedi kadar ses çıkarmadılar. ıstakozlar canlı canlı haşlanıyor ama bir tane şu tiplerden biri çıkıp laf etmedi. varsa yoksa köpek kedi.

(hayvanseverden kastım hayvanperest tipler)

cdn.newsapi.com.au

img-9gag-fun.9cache.com

 
bu tip insanların ya da sjw'lerin size zararı ne peki? Gerzek internet ergenleri herkese sjw diye diye cinsiyet eşitliliği, ırk eşitliliği, hayvan hakları vs gibi konularda laf etmeye çekinir oldu insanlar. Kedi köpek seven, haklarını koruyan insanların ben kimseye bi zararı olduğunu görmedim. Aynı şekilde sjw denilen tiplerin de öyle.


  • nundu  (22.01.19 22:15:16) 
kedi köpek sahiplendirmeciliğine kafayi takmis, kendini bu ise adamis ve nerede bir hayvan ölse orayı yıkmayı düşünen tiplerin psikolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum.

fakat bunu icimden dusunuyorum, kimseye bir tepki gostermiyorum. herkes ozgurdur.
  • tabudeviren  (22.01.19 22:44:23) 
Cok genelleme yapiyorsunuz. Turculer vs. hayvanseverler oldugu gercek ama herkesi ayni kefeye koymamak gerek.


  • Traveller  (22.01.19 22:47:08) 
Köpek ve kedi değil. Sadece kedi :D Suadiye sahilindeki kediler peşin satan, köpekler veresiye satan olmuş anasını satim.


  • eazy  (22.01.19 22:49:47 ~ 22:50:12) 
He sayılır. Oldu mu?

Terazinin bir kefesine sjw diye tiskindiğiniz tipleri öbür tarafına da nusret ve o ortamların insanlarını koyuyorum da kurban olurum ben o sjw'lere.
  • bos gezenin bos ustasi  (23.01.19 00:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.