[]

kahve dünyası'ndan french press alan var mı?

selam,

www.kahvedunyasi.com şunun yorumları gayet iyi de bilemedim. Önerecekleriniz varsa onlara da bakarım.


 
bence çok kasamana gerek yok, bir değerlendirme yaparsak.
1 boyutu, kullanımına uygun bir boyut bul

2 malzemesi, cam standart ama içindeki ekipmanları paslanmaz çelik olan(inox)

bir french pres al kullan gitsin, ben 7.5 liraya bimden almıştım camı düşürmem sonucu çatladı ama içindeki paslanmaz ekipmanında hiç bi sıkıntı olmadı, günümüzde çok para verilecek bişey değil artık kahve hazırlama ürünleri.
  • killerbee  (22.01.19 12:12:34) 
İş yerinde kullanmak için idareten aldım, memnunum.
Daha önce killerbee'nin dediği gibi ucuz almıştım kırılınca bunu aldım.
Bence pek fark yok.
  • mutekebbir  (22.01.19 12:16:34) 
Tchibo'nunkiler iyidir.
Biz yillarca kullandik.

  • chitosan  (22.01.19 12:17:10) 
ben 2 sene kullandım sonra düşürdüm çatladı adilikten değil yani


  • killerbee  (22.01.19 12:19:13) 
Ben bunu birkaç yıl kullandım. Cam kısmı arada oynaklık yapıp korkutuyordu. Bir de tepesindeki vida sürekli gevşiyordu ve kapaktaki plastik kısım aşağı düşüyordu. Ama iş görüyor, kaç sene cefamı çekti. Tam bir büyük kupayı dolduracak kadar kahve çıkıyor. Bir gün durduk yere çatlayınca yollarımızı ayırdık.


  • wish i could find a way to disappear  (22.01.19 16:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.