[]

arabayı uzaktan çalıştırma

bundan kullanan var mı? nerede yaptırdınız? memnun musunuz?
internette bir tane firma buldum onu da arayınca telefona cevap veren yok.



 
kışın arabayı önceden ısıtmayı sağlıyormu ?


  • aslindasorunumpsikolojik  (22.01.19 10:50:12) 
Bebekli bir aile ise cok kullanisli. Benim kuzen cok memnun. Uzaktan kumandayla klimayi da acabiliyor. Evden cikmama 10 dk kala aciyorum sonra arabaya sicacik oturuyoruz diyor.


  • hepbiarayisicinde  (22.01.19 10:52:28) 
evet ben de ısıtma soğutma için istiyorum.


  • dunden beri dimdik  (22.01.19 11:03:13) 
Amerikada bu özellik bazı markalarda opsiyon olarak var. Bir arkadaşım honda crv aracı için orijinal modülü alıp taktırmıştı, bildiğim kadarıyla sorunsuz kullanıyor.
<Aracınızı Marka Modeli> Remote Starter diye bir araştırmanızı öneririm. Belki sizin araçta da vardır, varsa orijinal parçayı bulursunuz.

  • battal gemalmaz  (22.01.19 11:11:09) 
Onun yerine elektrikli isitici taktirmak daha mantikli. Ford c max'lerde yeri de hazir


  • acemi  (22.01.19 11:26:14) 
ben olsam arabanın orijinalinde yoksa sonradan taktırmazdım bu tür donanımları.

uzaktan çalıştırma derken klima kastediliyor herhalde, yoksa arabayı çalıştırıp park yerine gir çık yaptıran da var.

benimkinde klima çalıştırma var (motor çalışmıyor). klima için saat de kurabiliyorsun. yaz için iyi bir şey. kışın hiç denemedim. ama çok pratik gelmiyor. daha büyük başka bir anahtar taşıman lazım, onun şarj edilmesi lazım. ya da biraz paraya kıyıp telefon uygulaması satın almak lazım. telefonla olunca süper olur mesela.
  • panamera  (22.01.19 12:59:02) 
valla webasto diye bişey var, genelde soğuk iklim yerlerde kullanılır -30 - 40 gören yerlerde.

ve tabi otobüs ve tırlarda.

eğer ayarlıyayım her gün aynı saatte çalışsın veya uzaktan kumanda ile çalıştırayım, motor ısınsın aşınma azalsın, arabanın içi de sıcak olsun diyorsan webasto güzeldir.

otomatik çalıştırmaya falan ne gerek var.

www.youtube.com
  • killerbee  (22.01.19 13:14:21 ~ 13:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.