[]

red alert 2-3

gardaşlarım, saygıdeğer angaralılar

internet kafede büyümüş bir nesil olarak ms-dos oyunlarından tutun gta vice citye
midtown madnesstan tutun bombermana kadar irili ufaklı eski yeni oyunları oynadım.ama internet kafede lan üzerinden red alert 2 oynadığım günleri hala unutamıyorum.her devletin kendine özel gücü vardı, haritalar çok yatatıcıydı.grafikler harika değildi ancak oyun şimdikilerden çok güzeldi.


HERŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIM RED ALERT2

şimdi win10 kullanıcısı olarak bu oyunu oynayabilme imkanım nedir?
eğer bu oyunu oynamam imkan dahilinde değilse buna benzer hangi oyunu önerirsiniz?

masa 12 ye elli kuruş daha yükle abi

 
Akşam akşam gözümden yaşlar süzüldü comrade general.

Hatta sonradan c&c tiberian sun diye oyun çıktıydı ama red alert 2 hala bence en iyi oyundu.

Soruya cevap veremedim ben de sabırla bir gün steamde falan red alert göreceğim diye bekliyorum. Uzun süre de araştırdım ama red alert 2 devri kapanmış sanırım artık. Hala kabullenemiyorum...
  • levpontryagin  (21.01.19 21:12:55) 
mac içinde bir bilen çıksa keşke. red alert unutulur mu be? mammoth tankın detayları bile aklımda.


  • scudman1  (21.01.19 21:20:23) 
Win10 kullanıcısıyım Red Alert 2+Yuri revenge cihazda yüklü ve uyumluluğu xp ayarlarınca gayet iyi çalışıyor. Ama korsan versiyon, online oynamıyorum. Hikaye modunu bitirdikten sonra arada skirmish atmak için girip çıkıyorum 1-2 el. Origins ultimate edition adı altında satıyor ama bütün command and conquer serisi(Red Alert 3 dahil) var.

Korsan versiyon için Red Alert 2 Rg-Mechanics diye aratırsan bulursun :)

Canlarım yanyana yatıyor öyle:
i.hizliresim.com

:D
  • eazy  (21.01.19 21:23:44 ~ 21:28:23) 
Var ya olmaz mi ben arama motorlarinda karsima cikan 2-3 siradaki linklerden birinden indirip oynamistim gecen yaz. kim kaldi eski tanya'cilardan dedirttin be hocam sen cok yasa.


  • mkrk  (21.01.19 21:25:06) 
conscript reporting...


  • jactantia  (21.01.19 21:25:37) 
@eazy diablo 3 gözümden kaçmadı aslanparçası


  • bardakigüneşgözlüğü  (21.01.19 21:52:33) 
Denizli harita alacağız, Rusya benim. Nükleer denizaltı rules.


  • shangrilla  (21.01.19 22:04:58) 
Win 10 da oynadim daha once mumkun yani. Fakat aktif link bulamadim eski bilgisayari sattigimdan beri oynamiyorum o nedenle.


  • bos gezenin bos ustasi  (21.01.19 22:10:49) 
ekşi sözlükte red alert 2 başlığına girerseniz bir topluluk var sanıyorum discord vs ile iletişime geçip sürekli online oyun atıyorlar. c&c oyunlarının başlıklarında genelde entryleri var grup liderinin.


(bkz: red alert 2 multiplayer oyuncu topluluğu)
  • rosencruz  (22.01.19 02:06:39) 
@rosencruz aranan kan bulundu arkadaşlar


  • bardakigüneşgözlüğü  (22.01.19 02:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.