[]

kına gecesinde böyle saçmalıklar yapılıyor mu?

şu videonun 17. dakikasında anlatılanlar gibi şeyler gerçekten kına gecesinde oluyor mu?erkek kıyafeti giyen,apış arasına oklava sokup koşturan kadınlar vs..

youtu.be


 
Hayatımda bir kere denk geldim, kadınlar arasında olan bir kına gecesinde, Yörük teyzeler eğlence amaçlı köyün eski adetlerinden olduğunu söylemişlerdi.


  • bitse de gitsek  (21.01.19 17:35:19) 
Kına gecesi adı altında bekarlığa veda partisi yapmış onlar. Kına gecesi öyle bir şey değil.


  • zombi  (21.01.19 17:52:52) 
konuyla biraz alakalı olarak bir şey görmüştüm. akraba bir teyzemiz apış arasına oklava sıkıştırıp tavuk keserdi. kendince olay caiz oluyormuş. nereden aklıma geldiyse şimdi..


  • heidi'nin dedesi  (21.01.19 17:56:42) 
(bkz: tavuk alma)


  • naksidil  (21.01.19 18:44:11) 
kadın-erkek bir arada eğlence kültürü olmayan yerlerde
erkeklerin kadın kılığında kadınların erkek kılığında şov (!) yaparak eğlenmesi gibi şeyler olabiliyor.
horonun-halayın birlikte oynandığı yerlerde böyle şeyler pek yoktur mesela.

ama kına gecesi zaten genelde kadın kadına eğlencedir, kütahyanın filan köylerinde duymuştum kadınların cinsel fanzetiler içeren maniler filan okuduklarını.sanıyorum kınadan sonraiki gece gerdek olması coşturuyor bunları.

@heidi
dediğin olay bambaşka..o resmen "kadının kesim işlemi için yetersiz olması" düşüncesiyle, güya penis takarak, haşa Allah'a "bak eksiğim yok" demesi..zır delilik. hülle gibi adetlerden biri. din bize kadın kesemez diyor (alla alla neden?) o zaman hadi erkek gibi yapalım...
  • niye ama  (21.01.19 20:20:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.