[]

sanki hep aynı filmler/ diziler var (Netflix)

ilk defa üye oldum bu platforma (torrent rulz) bir iki gündür kurcalıyorum, filmleri artı eksi oyluyorum, listeme ekliyorum ancak sanki bir noktadan sonra her kategoriye aynı filmleri/ dizileri vermeye başladı gibi. platform çok güzel, kendi yapımları da gördüğüm kadarıyla kaliteli ben daha dururum bu platformda ama işte 20 küsür yıllık firma, derin vhs arşivini hesaba katınca daha derin bir listeyle karşılaşacağımı umuyordum. acaba ben izledikçe mi farklı farklı şeyler çıkacak karşıma, ki çok saçma olur belki o türde göstereceği ilk 5 filmi değil 6.filmi beğeneceğim ve oradan yürüyeceğim, yoksa başka bir durum mu söz konusu?




 
www.webtekno.com
böyle şeyler var ama içerik çok geniş değil maalesef. yabancı dil var ise ya da ingilizce altyazı ile izleyebilirim diyorsan vpn açıp farklı ülke içeriklerine erişebilirsin.

  • elorelia  (21.01.19 13:54:53) 
Türkiye içeriği ABD'nin %10'u kadar falan.

İstatistik şurada mevcut: www.finder.com
  • himmet dayi  (21.01.19 14:46:32 ~ 14:46:40) 
türkçe desteği olmaması önemli değil, ingilizce alt yazı ile götürürüm işi ancak televizyondan vpn'i nasıl ayarlarım bilmiyorum. hesabımı tüm içeriğe ulaşacak şekilde ayarlayabilir miyim?


  • not sure if serious  (21.01.19 18:30:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.