[]

Nasıl check-up satabilirim ? (hiç satmadım )

arkadaşlar kızmayın lütfen geç oldu ama acil tavsiyeye ihtiyacım var.bir hastanenin check up hizmetlerini insanları arayıp satmam gerek. nasıl bir diyalog kurabilirim yardımcı olur musunuz ?




 
Genel hastalık belirtilerinden sorup check up yaptırmaya teşvik edebilirsiniz sanırım.
++ İyi günler bla bla ben
-- iyi günler
++ şu şu gibi semptonlarınız var mı yahut şu şu rahatsızlıklarınız var mı? kurumumuz x fiyata genel sağlık taraması ( check-up deyince anasına sövmüş zannetmesinler) yapıyoruz gibi.
Bende hiç satmadım böyle şeyler ama sonuçta para kazanmanız lazım. Bol satışınız olsun.
  • synax  (21.01.19 11:09:48) 
- önceden tespitin ne kadar önemli oldugu vurgulanabilir (kanser ve benzeri durumlardan cok korkuluyor)

- kilo vermek isteyen insanlarin insülin direnci oluyor. Bu nedenle bir türlü hedeflerine ulasamiyorlar. Ancak bunun farkinda olmadan yasaniyor...

- hayat kalitenizi yükseltecek bir cok durum saptanabilir...

Bu konular uygun bir dille anlatilabilinirse sorun olmaz diye düsünüyorum.
  • VIPCH  (21.01.19 11:11:51 ~ 11:12:27) 
eğitim vermiyorlar mı satışla alakalı?


  • mcsword  (21.01.19 11:12:12) 
Çok güzel arkadaşlar yeni fikirler de gelirse mükemmel olacak. Eğitim maalesef verilmiyor. Bir cesaret daldım bu işe.


  • trablon  (21.01.19 11:32:06) 
öncelikle başarılar dilerim.

Bir kere markette iken aranmıştım, düşüneyim dediğimde biraz sıkboğaz edilmiştim. Hemen o dakika nasıl karar verelim? Teklif iyi olabilir ama biraz anlayışlı olmak lazım. Belki dilerseniz email'inize broşür gönderelim diye önerebilirsiniz. Bazen düşüneyim denince ne zaman arayalım deniyor, böyle yapmayın bence. Mesela bir hafta sonra tekrar arayıp kendinizi nazikçe hatırlatın. Belki bu esnada konuşulup düşünülmüştür ama unutulmuştur.

normal biri olarak rutin check-up yaptırmayı isterim aslında. arabayı her yıl kontrol ettiriyoruz, kendimize gelince hastalanana kadar hiç umurumuzda olmuyor. Mesela abartarak söylüyorum biraz, pratik ve ekonomik olsa ayda bir kez, hatta bazen daha sık kan testi, şeker testi vs yaptırmayı, bu değerlerin günlük faaliyetlerimle nasıl değiştiğini analizlemek isterim. Ancak çoğu insan gibi hastaneye gitmekten hoşlanmıyorum. Doktor kapısı önünde beklemekten, vs. check-up diyince o doktor senin bu doktor benim kapı kapı dolaşacağımı düşünüyorum, yanlış biliyor olabilirim. bu da işi çok sevimsiz bir hale getiriyor. ancak seninle ilgilenen biri olacak yanında, işler hızlı ve kolay ilerleyecek denilirse o zaman biraz daha ciddi düşünebilirim.
  • panamera  (21.01.19 11:51:02 ~ 11:55:47) 
Marketingden nefret eden biriyim. Biri arayıp iyi günler çok uygun fiyata checkup yaptırmak ister misiniz fiyat bu kadar, testler şunlar dese direkt daha iyi olurdu benim için. Rahatsızlığınız var mı falan yerine.


  • bos gezenin bos ustasi  (21.01.19 14:12:43) 
Rahatsızlığınız var mı? Ölürsünüz kalırsınız, kanser olursunuz! vs diye insanları korkutma yoluna gitmeyin bence. Gayet risksiz bir meslek grubunda olmama rağmen, sigorta satıcıları böyle yapıyorlar, "allah korusun ama, ya kazaya kurban gitseniz vs..." diye telefon açıyorlar ve kendilerine ifrit olup, tekliflerini bile dinlemeden, direkt kapatmaya çalışıyorum.

Bunun yerine, karşı tarafın, 10sn'de de olsa, sizden pozitif enerji almasını sağlayın. Küçük bir meblağ ödeyerek, sağlıkları için büyük bir yatırım yapacaklarından bahsedin.
  • PhoenixRising  (21.01.19 18:08:20) 
"Babamı beklenmedik bir hastalıktan dolayı kaybettim, check-up yaptırmış olsaydı önceden haberimiz olacaktı. Kendimi bu işe adadım, başka canlar yansın istemiyorum. Sizi de bu yüzden aradım."


  • roket adam  (21.01.19 19:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.