[]

iphone sonraki şarkıya geçerken sapıtıyor

nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama sorun şu: telefonum 7 plus. ilk aldığımda da vardı, ios 12 güncelledim değişmedi.

telefonun kendi müzik çalarından müzik dinliyorum, öncesinde senkronize ettiğim müzikleri. yani radyo ya da streaming değil. şarkı bittikten sonra otomatikman bir sonraki şarkının başından başlayacağına gidip ortasından; sonuna yakın bir yerden başlıyor. shuffle özelliğini aktif ettiğimde de böyle. bazen oluyor bazen olmuyor, sebebini anlamadım. ben yazılımsal diye düşündüm ama güncelleme de bir şeyi değiştirmedi. nette aradım banzer bir sorunu da göremedim.

neden olabilir böyle bir şey yahu?

 
Gecen bende de sorun vardi. Ileri gecme tuslari gitti yerine 30sn. Ileri geri sarma tuslari geldi. O zaman da daha once dinledigim yarim kalmis sarkinin kalan yerinden devam ediyordu. O kadar baktim interntte bulamadim apple destegi aradim. Onlar da bulamadi, uygulamayi silip bi daha yukledim oyle duzeldi simdilik. Tum sarkilar gidiyor bu arada. Hepsini bi daha yuklemelisin.


  • c1b2k3  (21.01.19 10:02:46) 
ios'u güncelleyince sadece değişen kısımlar yükleniyor. telefonu yedekleyip 'geri yükleme' metoduyla temiz kurulum yaparsanız muhtemelen düzelir. yedekten geri yüklediğinizde de hiçbir veri kaybınız olmaz (oyunlardaki rekorlar bile kalıyor)


  • himmet dayi  (21.01.19 12:38:10) 
Bende de oluyor yeni parça ekleyince toparlanıyor ama bazen yine oluyor.


  • excespeace  (21.01.19 22:30:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.