[]

sevgilinizi onun kadar güzel olmayan biriyle aldatabilir misiniz?

evet, biliyoruz; hepiniz çok karakterlisiniz ve asla aldatmazsınız sevgilinizi. ama burada ''eğer aldatsaydınız...'' diye soruyorum.

sevgilinizi çekici olduğunu düşündüğünüz ama yüzü ve/veya vücudu sevgilinizinki kadar güzel olmayan bir kadınla aldatabilir misiniz? çekicilik, güzellik gibi bazı şeylerin önüne geçebilir mi?


 
Geçer dostum geçer.


  • IxNesquikxI  (20.01.19 19:31:38) 
Erkek eger aldatacaksa ikinci kadinin guzelliginden ziyade kolayligi daha onemli bir etkendir:

evrimagaci.org
  • crown  (20.01.19 19:32:46) 
Evet guzellik tek kriter degil


  • Traveller  (20.01.19 19:36:11) 
Aldatırdım. Zaman ne gösterir bileniyorum ama.


  • [GODDARD]  (20.01.19 19:39:28) 
çekicilik, güzellik gibi bazı şeylerin önüne geçebilir mi?
evet. güzellik hiç bi zaman önde olmadı ki.. hani bazen insan şefkat istiyo iyi davranış görmek sevildiğini görmek istiyor. bunlar olmazsa güzelliğin ne önemi var ki? isterse adriana lima olsun. erkekler o kadar da güzelliğe bakan canlılar değiller.

  • lycoxin  (20.01.19 19:47:08) 
lycoxin peki bu adamın sevgilisi ona şefkat da gösteriyor denebilecek biriyse?


  • ma ume yi  (20.01.19 19:48:11) 
Aldatirsam en son takilacagim sey guzellik olur.


  • acemi  (20.01.19 19:51:30) 
hayır. ayrıca soru mantıksız çünkü sadece güzelliği kriter olarak alan bir erkek hiçbir kadına bağlanamaz, sevgilisi olmaz.. dönem dönem fb’leri, ons’leri ve fwb’leri olur..


  • hocam  (20.01.19 19:59:02) 
sorun şurda. aldatmak iğrenç bişi. ama insan karşı taraftan sevgi saygı göremiyosa bi anlık gafletle güzel çirkin bakmadan aldatabilir. evde karnı doyan dışardaki yemeklere bakmaz. ama evden aç(sevgiye ilgiye belki de sekse) çıkıyosan dışarda göreceğin ilk yemeğe saldırabilirsin.. bence çok yanlış ama böyle de bi durum var. bence bu bile aldatmanın hafifletici sebebi olamaz ama yapacak bişi yok.


  • lycoxin  (20.01.19 20:00:08 ~ 20:01:25) 
Hayir. Daha guzeli icin yapardim yapsam.


  • stavro  (20.01.19 22:43:51) 
Yahu Jennifer Aniston, Denise Richards, Sienna Miller, Uma Thurman, Elin Nordegren aldatıldı bu dünyada.

Çok acayip soru.
  • ihanet kac kisilik  (21.01.19 00:36:49) 
aldatma daha çok kendini daha farklı kişilere kanıtlama, kısacası erkekliğinin namını yürütme çabası genelde. bir de değişik bir tat alma ihtiyacı... güzellikle çok alakadar değil. tabi çirkinle de aldatılmaz o ayrı.


  • tughan  (21.01.19 00:43:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.