[]

Teniste kimi seversiniz kimi sevmezsiniz?

Evet, teniste sevdikleriniz, sevmedikleriniz kimler?

Ben Nadalcıyım ve Djoko'dan nefret ediyorum. Federer'den de pek haz etmem ama yaşlandıkça ve Djoko'yla kıyaslayınca yine az bi sempatim oluştu gibi ama bugün elenince yine tüm federerci arkadaşlarımla dalga geçtim tabi, baya da sevinirim elenmesine her turnuvada eğer eleyen djokovic değilse. Bunlar dışında murray, wawrinka falan da severim. Tsonga'yı severdim birkaç sene önce ama son yıllarda pek göremiyorum kendisini.

Kadınlarda serena williams'a karşı nötrdüm ama son us open'da japon kıza karşı yaptıklarından sonra uyuz oluyorum. Onun dışında wozniacki'yi seviyorum, kalanına karşı pek bi düşüncem yok yani kim kazansa okeyim.

 
Andre Agassi ve Kim Clijsters favori tenisçilerim.


  • (s)AINT  (20.01.19 17:17:12) 
Marat Safin, gustavo kuerten en sevdiklerim.

Sampras, agassi'den hiç hoşlanmam.

Ivanisevic'i de az biraz severim. Sempatik adam. Wild card efsanesi var zaten nasıl sevmeyeyim.
  • levpontryagin  (20.01.19 17:31:59) 
Forever Andy Murray.hoşlanmadığım kimse yok.


  • pink ja  (20.01.19 17:46:52) 
cokovic adamın dibidir yau!!

günde 4 saat uyku
dört yanı nadalci dolu
yoruldun biliyoruz ama
bu turnuva sensiz olmaz reis

görüldüğü gibi top atmadan önce sürekli orasını burası elleyen Nadal'a büyük bi nefretim var. sözlükte bi entry vardi, neden bilmiyoruum ama keşke ümüğünü sıksam Nadal diye.. heh aynen öyle. Serena da çirkef orosbu yani ne diyebilirim ki..
  • mehmed resad  (20.01.19 18:35:06) 
federer hiç bir zaman çekici gelmedi. djokovicte. murray ve soderlingi severim.


  • mikahakkinen  (20.01.19 19:08:53) 
Nadal'cıyım ama kimseden nefret etmiyorum. Nole nadal vs. federer rekabetine deux ex machina gibi "indi", bu açıdan pek hoşuma gitmiyor ama taklitleri sempatikliği falan, izlemeyi seviyorum.


  • Bruce  (20.01.19 19:10:05) 
hanımlarda serena, erkeklerde cilic. sharapova veya azarenka’yı 1 sn bile izlemeye tahammül edemem.


  • hocam  (20.01.19 19:20:59) 
Nadal benim icin baska bi adam. Oyunu degistirdi ekol oldu. Bildigimiz servis vole oyununu sildi atti. Kendi kariyeri bambaska bir hikaye zaten. Bu kariyer ise rogersiz ve djokovicsiz dusunulemez. Ama rafa roger ikilisi gibi de dusunuyorum bazen onlari:)
Djokovici yetenekli buluyorum hem spor acisindan hem de insani iliskileri acisindan. Zaten benden bahimsiz dunya 1 bumarasi grand slam sampiyonu adam ama asla onu da deateklemem hicbir turnuva ya da macta.
Ben en cok samprastan haz etmiyorum. O ukalaligi beni öldürüyordu ki tenisi de kimse beni gecemez diyerek erken birakti. Rafa ve roger geldi ve ezip gectiler rekorlarini. Harika oldu:) simdi yeni nesil pek cok oyincuya sempati duyuyorum rafayi yenmedikleri surece.
Kadinlar tenisini ise isrikrarsizliklari nedeniyle ve oyunlari haz vermedigi icin ben williamslardan oncesinde biraktim.
  • rn  (20.01.19 19:22:32) 
sevdiklerim ve favori oyuncularim
federer
nadal
djokovic
steffi graf
justin henin harden

serena williams evladim olsa sevmem
bir de sapkasini ters takan renkli gozlu erkek avustralyali tenisci vardi. ondan da nefret etmistim. adini hatirlamadim. buldum lleyton hewitt. evlerden irak
  • exlibris  (20.01.19 19:23:09 ~ 19:25:50) 
pat rafter ve delpo. tenisçi dediğin sempatik olacak.


  • habarbey  (21.01.19 03:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.