[]

türkiye'de yasaklanan filmler

şu www.bbc.com haberde son 5 yılda 3 film yasaklandıyı görünce aklıma takıldı. 1'i haberde var zaten nymphomaniac, diğeri emin değilim ama gaspar noe'nin love filmi olabilir, 3. hakkında ise hiçbir fikrim yok. nymphomaniac dışındaki diğer 2 filmi söyleyebilicek biri var mı?




 
Blue Is the Warmest Color Türkiye'de gösterime girmiş miydi?


  • shangrilla  (20.01.19 15:29:48) 
Blue Is the Warmest Color'ı ben salonda izlemiştim. aslında nymphomaniac'ı da salonda izlemiştim ama festivaldeydi o. gösterimi yasaklanmış olsa da festivalde gösterilebiliyor demek.

diğeri t2 trainspotting olabilir. yani 3 film nymphomaniac, love, t2 trainspotting olabilir.
  • tepedeki psychedelic adam  (20.01.19 15:43:48 ~ 15:45:42) 
5 yıl oldu mu emin değilim ama hatırladığım kadarıyla la vie d'adele de yasaklanmıştı sanki.


  • mutekebbir  (20.01.19 15:44:39) 
@tepedeki psychedelic adam: festival gösterimi ayrı evet. t2'yi de ben vizyonda izledim o da değil. la vie d'adele'i hatırlamıyorum ama vizyonda izlediğinizden eminseniz o da değil başka ne olabilir acaba?


  • semaforo de medianoche  (20.01.19 17:00:56 ~ 17:01:27) 
bana da t2 sadece festivalde gösterilmişti gibi geliyodu. la vie d'adele'i başka sinemada izlemiştim, vizyona girdi yani. srpski film geliyor aklıma ama o da daha eski. başka bişey gelemedi aklıma şu an.


  • tepedeki psychedelic adam  (20.01.19 17:05:06) 
T2 yasaklanmıştı diye hatırlıyorum.


  • kljgslsdkjsd  (20.01.19 23:06:40) 
@kljgslsdkjsd yok onu ben vizyonda izledim, bileti bile var.


  • semaforo de medianoche  (21.01.19 01:33:54) 
bir diğer film ''sausage party'' olabilir. o film !f istanbul'da gösterilmişti ama vizyon zamanında gösterime girmedi.


  • aslansimsek  (02.02.19 10:41:52) 
evet vizyona girmemiş o. ticari bi tercih mi o yasaklananlardan biri mi bilgi bulamadım ama yasaklanmaya uygun bi film.


  • semaforo de medianoche  (03.02.19 00:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.