[]

kadin kisisi simdiki partneriyle tanismadan once

kadin kisisi simdiki partneriyle tanismadan once ortak bir arkadasla bir haftalik iliski yasadigini iliski basladiktan yaklasik 1 ay sonra soyledi. bunu duyan erkek kisisi de kalkip gitti ama dogru mu yapti emin degil. partnerinizin sizden once ortak bir arkadasinizla birlikte oldugunu ogrenseniz nasil bir tepki verirdiniz?




 
İlişkiyi devam ettirme durumunda ortak arkadaşınızı her gördüğünüz de reelde veya sosyal medyada kendini kötü hissedeceksen iyi yaptın. Kafana takma

Ama ben kafama takmayı bırakabilirim diyorsan kötü yaptın.

Burada bu konu üzerine yapacağımız her konu ne yazık ki subjektif. En iyisini sen karar vereceksin
  • lemontree  (19.01.19 18:44:41) 
Nasıl hissedeceğine bağlı olarak değişir. Ben devam etmezdim.


  • biravekahve  (19.01.19 18:46:31) 
His önemli. Mantiken eskiler önemsizdir, senin de eski sevgililerin vs var demenin hiçbir etkisi yok. Rahatsizsan rahatsiz oluyorsundur. Bir de bu, önceden haberdar olunmamanin verdiği bir güven problemi yaratacak gelecek icin devamli olarak. Yanlis bir sey yapmadin, rahat ol, icinden geleni yapmaya devam


  • her giriste sifresini unutan adam  (19.01.19 19:04:32) 
Bence burada diğer çocukla ilişkinin durumu önemli mi? misal çocuk kızı bırkatıysa kızın içinde ukte kalmış olabilir ama tam tersiyse kız çocuğu çoktan geride bırakmıştır.


  • you are my lethe  (19.01.19 19:07:13) 
umursamam.
1 hafta nedir ya?

  • otopsicocugu  (19.01.19 19:10:23) 
Yil oldu 2019 dostum. Asin bunlari. Kiz senle cikti simdi 1 ay, omur boyu senin tanidigin kimseyle gorusemeyecek mi? 10 yil sonra evlenecek. Kocasi bakacak senle 1 ay cikmis sen de onun is arkadasi olmussun. Senin mantiginda simdi bosanmalari gerek.


  • Traveller  (19.01.19 20:29:04) 
bir ay uzun bir süre değil, neden bir aydır bunu söylemediğini kendisine sorun. cevabı ve genel tavırları sizi rahatsız hissettirmezse ve kendisi güven verirse devam edin. kalkıp gitmek bazen fevri davranmaktan çok daha iyi bir opsiyondur. ama sakinleştiyseniz artık konuşabilirsiniz.


  • fragile lady  (19.01.19 20:37:14) 
Olmusla olmuse care yok, onumuze bakalım derim. Benden once sonucta.


  • stavro  (19.01.19 21:21:31) 
ya, 1 ayda iki insan ne kadar yakinlasabilir de her seyi anlatir? 1 aydir hayatinda olan kisi kimdir ki, yani?


  • e haliyle  (19.01.19 21:54:11) 
2-3 cümlelik bir şey yazmışsınız ama yazdıklarınız üzerinden uzunca konuşulabilir aslında. ''Öeeeh ne alaka'' diyen olacaktır ama bu tarz konuların psikolojik boyutu var saklayan insanda. Buna benzer bir insanla tanışmış birisi olarak söyleyebilirim ki bu sadece ilk yalanıydı(başka bir konu üzerinden mutlaka yalanlar söylenecekti) 1 ayda öğrenmişsiniz gerçeği. Şanslısınız ki erkenden öğrendiniz.

Bazı detaylar arka planda kalmış. O detayları bilmiyoruz fakat duyurudaki birçok kişinin de belirttiği gibi verilmesi gerekilen tepki belli aslında. Olay 1 hafta veya 1 ay değil. Asıl konu bir şeyin saklanması. Her şeyi ''Yıl oldu 2050'' tarzı cümlelere de çekmeyin bir zahmet. Olay modern olmak veya olmamak değil. Dediğim gibi her detayı bilmediğimiz için sadece yazdığınız şekliyle değerlendiriyoruz.
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (19.01.19 22:08:29 ~ 22:13:45) 
ayıp etmiş erkek. Koz dürüstçe söylemiş, altı üstü 1 hafta. aylarca ilişki yaşasa tamam. sonra kız yok diye ağlanır kekolar


  • gadlemler  (19.01.19 23:36:17) 
Ben anlamadim insanlar ilk bulusmada oturup birbirlerine tim gecmislerini mi anlatiyorlar? Bir ayda bir insani ne kadar gormus olabilirsiniz? Nasil bir yakinlik kurmus olabilirsiniz ki size 1 haftalik, bakin 1 yillik falan degil 1 haftalik bir seyi anlatmasini bekliyorsunuz? Bu bir yalan degil, yeri gelmemistir, onun icin cok onemsizdir bin tane nedeni olabilir. Eger sadece bunun icin ayrildiysaniz sacmalik.
Yok eger rahatsiz olurum, kaldiramam diyorsaniz -bence yine sacmalik olmakla beraber - iyi yapmissiniz, ikinizin de vaktini harcamamissiniz.

  • kassiopeia  (20.01.19 02:45:04) 
olayın kilit noktasını kaçıranlar için altını çizeyim.

olay bence 1 haftalık ilişki değil 'ortak bir tanıdıkla ilişki yaşama' olayı.

bu da bi çok erkek için çok rahatsız edicidir. kızın bunu baştan söylemesi gerekirdi. hani bu 3 kişinin de daha önceden tanışmış olduğunu düşünerek söylüyorum.
  • killerbee  (20.01.19 03:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.