[]

flashı sd cart girişine takmak

bir kablo olsa bir ucuna flashı taksam diğer ucu sd cart şeklinde olsa onu da tabletin sd cart yuvasına takınca flashı açsam dedim ama bulamadım böyle basit bir aparat yok mu yahu?
biraz aradım hep içine sd cart sokulan flash görünümlü şeyler çıktı.



 
otg kablosu olmaz mi?
sarj yuvasina takiyorsun tabletin telefonun diger ucunu da flasha takinca ulasiyorsun o veriye telefondan.

  • bos gezenin bos ustasi  (19.01.19 18:22:01) 
@bos gezenin ustası
onu bilmiyordum. alıp denerim çok teşekkürler.

  • dunden beri dimdik  (19.01.19 18:25:30) 
muhtemelen protokolleri farklı olduğu için olmaz.


  • argent dawn  (19.01.19 18:34:02) 
telefonun markasını yazsaydınız daha iyi bilgi verebilirdik otg her telefon desteklemeyebiliyor. şarj soketlerinin çift yönlü olması lazım yani takılan cihaza da elektriğin ulaşabildiği telefon modellerinde otg çalışır.


  • nahtoderfahrung  (19.01.19 20:41:26) 
@natho samsung 10.1 tablet. şarj girişi geniş ilk çıkan iphoneler gibi.

edit: bu olur gibi
urun.gittigidiyor.com
  • dunden beri dimdik  (19.01.19 22:28:17 ~ 22:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.