[]

duty free parfüm

erkek parfümü aldırcam da yurtdışına çıkıp gelcek bi arkadaşa 100 euro ya kadar hangilerini alayım sizce
www.atu.com.tr



 
Yakınlarında bir kozmetik varsa git tester lardan dene en çok sevdiklerini aklında tut gelecek arkadaşa aldır.
Zevkler tutmaz sonuçta...

  • kotukediserafettinineskikankasi  (23.03.10 13:45:11) 
fahrenheit, 212 ya da rochas men sosyal beğenirlik seviyesi en yükseklerde olanlardır. bizzat tavsiye de ederim.


  • servicio  (23.03.10 14:10:52) 
fahrenheit almayın da ne alırsanız alın. kokusu insanı ortamdan kaçırmaya yeterli.


  • girl in a coma  (23.03.10 14:22:15) 
chanel allure derim ben.


  • maltiner  (23.03.10 15:17:40) 
sadece peşpeşe 2 cevabı oku ve kendi seçiminin doğru olacağını anla.. biri fahrenheit demiş diğeri asla alma demiş. bence karizmatik bir kokudur. buyur buradan yak. ama hazır havalar ısınıyor yaz geliyorken, efil efil bir issey miyake ye hiçbirini değişmem.


  • gokriver  (23.03.10 15:35:55) 
bvlgari aqva

fresh ve nefis.
  • archit3ct  (23.03.10 16:27:00) 
Sitede yok ama duty free raflarında gördüm yakın zamanda: davidoff echo süperdir.


  • appleblossom  (23.03.10 19:31:48) 
sevil parfümeri ye gidip denemeyi ben de biliyorum ama vaktim yok ne yazık ki. diğer cevaplar içinse teşekkürler, aradığım kokuyu biraz tarif edersem aklınızda buna uygun bişiler varsa yeni önerilere de açığım: fresh ama kalıcı, yaklaşınca insanı boğmasın kokuyu duymak için insanlar etrafına baksın falan o derece bişi olursa süper olur=) şu an kullandığım lacoste essentials ve fresh lik konusunda beni tatmin ediyor ancak çok kalıcı değil. daha önce de armani city glam kullanıyodum o da çok güzel ve fresh bir koku ancak o da pek kalıcı değil.


  • rentts  (23.03.10 20:40:18) 
issey miyake intense olabilir.


  • transall  (24.03.10 00:18:33) 
"fresh ama kalıcı, yaklaşınca insanı boğmasın kokuyu duymak için insanlar etrafına baksın falan o derece bişi olursa süper olur"

YSL Live Jazz nokta atış
  • duk leto  (24.03.10 10:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.