[]

Balayı fikri!

Selamlar Eros mağdurları..

Etrafı gezip kültür mantarı olmaktan ziyade balayı anlayışı ye-iç-yat modunda olan birisi için, Temmuz ayında Avrupa sınırları içinde doğal güzellikleri ve mutfağı müthiş nerede Balayına gidilmeli sizce?

Peki ya Akdeniz adaları?

Yurtdışı oluşu ön şart. Sevgiler, saygılar.

Gündüz seansı için yeniledim. Anlayışa şimdiden teşekkür.

 
mutfak balayı ye iç yat!!

portekiz ispanya arasında gidin gelin de başka yere gitmeyin
  • demlikposet  (23.03.10 11:28:26) 
dubrovnik-hirvatistan yakinda avurupanin ibiza gibi en cok taninan yeri olma yolunda olaganustu bir doga.
en azindan arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. muhtemelen oneri olarak degil ileride benim de gitmek isteyecegim bir yer.

  • mulayim ters  (23.03.10 11:35:12) 
Balayı için Dubrovnik'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gezip görmek için gidilebilir. Avrupa için Portekiz-İspanya iyi fikir.


  • hopi  (23.03.10 11:52:52 ~ 11:53:35) 
Gezip görülecek yer balayı anlayışma çok ters dediğim gibi.. Zira gittiğim yeri incığına cincığına kadar gezerim, balayımda da maraba gibi gezmemel diyorum. Ye-iç-yat yine ye-iç-yat, doğa deniz nefis olsun sanki Maldivlerde olayım, ama tabii ki Avrupa da olayım, izole olalım biraz. Türkiye içi olmayışı da egzotikliği yaşatacak... Yoksa hayal ettiğim tipte tatil yurtiçinde hep olası zaten. Zor biraz farkındayım.


  • gokriver  (23.03.10 13:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.