[]

Çocuğa ayıp mı ettik?

Yolda yürüyordum arkadan da bir erkek bir kız geliyor. Sevgililer.
Ben bunların birkaç metre önünden gidiyordum.
Önde park halinde 2 araç var. O araçların arasına pusmuş 2 suriyeli çocuk. 12-13 yaşındalar sigara içiyorlar.
Sadece göz ucuyla bakarak geçtim.
Arkadan gelen çift oradan geçerken çocuklardan bir tanesi köpek gibi havlayarak kızı korkuttu. Kız çığlığı bastı. Oğlan da biraz korkmuş gibiydi. Bebelere yaptığın çok ayıp bak bir de sigara içiyorsun falan gibisinden çıkıştı. Ben olayı görünce dayanamadım zaten gergindim. gittim bu suriyeli bebelere bi de ben höt çektim. Bi daha sizi burada böyle görürsem şamarı yersiniz falan gibisinden.

Sonra oğlanla kız yoluna devam etti, çocuk sağol eyv. Gibisinden bi şeyler dedi Ama şimdi kendimi kötü hissettim. Hiç bulaşmasa mıydık? Oğlan kendini kötü hissetmiş midir? Hani ben olayı halledemedim herif yardıma geldi gibisinden?

 
iyi yapmışsın. bence sıkıntı yok.
suriyeliler 19-20 yaşında ne yapacaklar, olayları nasıl halledeceğiz, ya da halledemeyeceğiz - soru işareti..

  • ebabil curnatasi  (18.01.19 18:01:04) 
Irkçılık yapmışsın


  • her gece aç  (18.01.19 18:20:32) 
Ayıplık bir durum yok ortada. Uyarmak gerekiyormuş, uygun dille uyarmışsın.


  • denhia  (18.01.19 18:33:47) 
Tanışmıyorsanız nereli oldukları alınları da mı yazıyordu? Böyle olaylarda etiket önce olunca asıl ayıp bu oluyor benim için.


  • mslny  (18.01.19 20:00:33) 
@Mslny tabii ki nereli olduklarını başta anlamadım hatta mahallenin çocukları sandım. Sonra kelime telaffuzlarının değişik olduğunu fark edince nereli olduklarını sordum. Etiket metiket yok yani.


  • adwokat  (18.01.19 20:04:01) 
ayıp etmemişsin, aksine yardımcı olmuşsun


  • dafuq  (18.01.19 20:33:51) 
sen gene iyi etmişsin.
ben olsam tokatlardım ikisini de.

  • alt4y  (18.01.19 20:41:29) 
Delikanlilik yapmissin.


  • stavro  (18.01.19 21:42:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.