[]

Denizbank atmsinden hep € ya da $ çeken suriyeliler?

buradaki büyük bir avm de suriyeliler sürekli euro -dolar da olabilir- çekip, yatırıyorlar. sabahtan akşama kadar o atm nin kuyruğundalar. ne zaman gitsem dolu. bu para ab nin gönderdiği para mı? bir de neden tekrar yatırıyorlar?




 
AB parayı onlara öyle direkt vermiyor.
O dövizler Avrupa'daki akrabalarından geliyor muhtemelen onlara.

  • bos gezenin bos ustasi  (18.01.19 15:17:47) 
insan kaçakçılarına ödeme yapıyorlardır.


  • Sir Anthony Hopkins  (18.01.19 15:31:56) 
Onlar suriyeli değil arap, denizbankı da arap bir banka aldı. Şu an onun iştiraki olarak çalışıyor. Muhtemelen arap emirliklerinde kullandıkları banka türkiyede denizbank atm'sinden para çekip yatırmaya ücret almadıkları için onu kullanıyorlardır.


  • ayin yazari  (18.01.19 15:37:48) 
Her Arap, Suriyeli değil ki, turist de olabilirler. Turisti illa müze, Sultanahmet gezen tipler olarak da düşünmeyin, alışveriş için gelen de çok, Lcwaikikiden 10-15 torbayla çıkıyor adamlar, Akasaraydan bi daire alsam, bi büfe, kebapçıya ortak olsam diye gelen tipler de var


  • speedy  (18.01.19 15:59:38) 
Beylikdüzü Beykent şubesinden mi bahsediyorsun orası da ne zaman gitsem öyle. Denizbank herhalde bunlardan fazla masraf işlem, swift ücreti almıyor. Ev alıyorlar hep vatandaşlık almak için.


  • wertyu  (18.01.19 16:42:29) 
diğer yazarlar da farklı yerlerde böyle kuyruklar görmüşler. başka bir iş var ama neyse.


  • silver apple  (18.01.19 19:37:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.