[]

airbnb ile romada konaklama

selamlar, buraya yazmadan biraz göz attım ancak güncel birşey bulamadım. arkadaslar tavsiye edebileceğiniz romada merkezi konumda ulasım acısından kolaylık saglayacak bir otel veya airbnb evi tavsiyesi verebilecek arkadaslara minnettar kalırım. şimdiden teşekkür ediyorum.
not: uygun fiyatlı olursa çok daha mutlu olurum tabiki.



 
termini civarında otel hostel olabilir genç iseniz yellow u tercih edin çok eğlenirsiniz :) a metrosu üzerindeki termini- re di romaya kadar olan her yer ve be metrosundaki termini- cavour a kadar olan bölge de cok merkezi :)


  • burchak  (18.01.19 00:30:46 ~ 00:31:31) 
Piazza navona’da filan kalin bence.


  • kuehles blondes  (18.01.19 00:36:27) 
Lasso nickli bi herif var. En üstlerde çıkıyor bayaa iyi yorumları falan var.
Sakın onda kalma. Biz gittik adam nudist çıktı aq. Karşımda donla bacak bacak üstüne attığı görüntü hala aklımdan çıkmaz.

  • adwokat  (18.01.19 02:15:39) 
@adwokat hhahaha sabah okudum bu mesajı bütün bölüm güldük :) teşekkür ederim.


  • nanelimonportakal  (18.01.19 07:57:18) 
therome hello hostel'de kalmıştım, hoştu.


  • mutlu yillar sana  (18.01.19 08:18:57) 
Haritayi ac, Roma'nin merkezi boyle daire seklinde bir alandir. O alan icerisinde herhamgi bor yer uygundur.

Roma'da Termini'de kalmanin bir esprisi yok. Herkes ezberlemos Terminoli diyor. Ilk sehre girerken ve cikarken avantaj saglar sana tren istasyonuna yakin oldugu icin. Bir allahin kulu da demiyor lan bu terminide kalin muhabbettini ilk kim baslatti diye. Terminide kalmak cok kotu demiyorum da Roma merkezini bir dikdortgen olarak dusunursen termini bu dikdortgenjn kosesinde. Harika bir lokasyon tercihi degil yani. Her tarafa yurume mesafeni uzatiyorsun. Aksamlari da zenci dolu ve sidik kokuyor oralar.
  • stavro  (18.01.19 10:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.