[]

Dolma Kalem Önerisi

Dolma Kalem almayı düşünüyorum. Geçen günlerde bir arkadaşım aracılığıyla bir hafta civarında kullandım. Giriş seviyesinden bir tık üstte olan kalemlerden bir kaç model tavsiye edebilir misiniz?

400 lira gibi bir bütçe ayırdım. Benim için görünüm önemli. Ayrıca dönüştürücülü ve kartuşlu olursa sevinirim. Belki ileride kartuştan dönüştürücüye dönebilirim. Ya da direkt dönüştürücülü başlayabilirim ileride kartuşa dönerim.

Mürekkep tavsiyelerinizi de bekliyorum.

 
yerinde olsam (ki öyleyim, azıcık elimin bollaşmasını bekliyorum) şöyle set alırdım. içinde her şey var

www.hskirtasiye.com

ek: şöyle setlerin genel linkini bırakayım o zaman.
www.hskirtasiye.com
  • windows95  (17.01.19 00:59:06 ~ 01:12:03) 
Böyle bir görünüm yerine açıkcası daha klasik bir görünüm arıyorum. Waterman Perspective gibi.


  • oynama orasiyla burasiyla bozacaksin  (17.01.19 01:08:48) 
Fiyatını bilmiyorum ama pelikan m600 ideal gibi sizin durumunuza.


  • valentinov  (17.01.19 01:10:36) 
Kaweco


  • orient blue  (17.01.19 03:33:02) 
İlk kaleminiz olacaksa kaleme para gömmektense mürekkebe para gömmek daha makul gibi. Islak bir yazım için benim tavsiyem scrikss 419 + iroshizuku (amazondan alın türkiyeden çok daha ucuza geliyor)


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (17.01.19 09:14:07) 
Monteverde Monza,
OHTO Tasche,
Conklin Duragraph,
Pelikan M150
Faber Castell Ambition

bu liste pek kısa değil, ama anladığım kadarıyla bu tip bir kalem arıyorsunuz.
  • babilbaligi  (17.01.19 10:52:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.