[]

tiyatro ilgililerine sorular

tiyatro konusunda biraz cahilim genelde öyle denk gelene gittim fazla bilgim yok o yüzden sistemin işleyişinden. yastık adam oyunu şu an programda yok ama olunca izlemek istiyorum. ne zaman olacağını veye eklenip eklenmeyeceğini nerden nasıl öğrenebilirim şu an 3 şubata kadar olan program gösteriliyor, bu her gün 1 gün ileri kayarak mı yenileniyor yoksa 3 şubata gelince mi yenilenicek? devlet tiyatrosu dışında başka yere gelirse de gitmek isterim onun için nereleri takip etmek lazım? geçen yıl cer modern'de olmuş mesela yani illa her tiyatro oynatan yeri takip etmemiz mi gerekiyor (pek mümkün gözükmedi bu bi sürü sahne var) daha kolay bi yolu yok mu bunun?

sorularım biraz basit kaçmış olabilir ama dediğim gibi biraz cahilim maalesef bu konuda mazur görün. kendim biraz googleladım pek bi işe yaramadı.


 
cer modern falan dediğinize göre ankaradasınız.
yastık adam dt'nin oyunu olmalı ankarada ancak yakın zamanda başka tiyatrolar da oynadı; belki bu sezon da oynar ve turneye gelirler..

dt oyunları her ayın 14ünde iki haftalık şekilde satışa çıkıyor.
ankaradaki toplulukları; ast, mek'an, tatbikat gibi ya da cermoderne gelen oyunları takip edebilirsiniz.

ne yazıkki tiyatro oyunlarının rotası istanbul çevresinde dönüyor. dolayısıyla turnelere bakabilirsiniz.
ben ankarda olsam arada bir eskişehire de giderdim. eskişehir şehir tiyatrosu, odunpazarı belediye tiyatrosu oraları canlı tutmaya çalışan mekanlar. hafta sonu matine yakalayabilirsiniz.

tiyatro konusunda kimse cahil değildir,tiyatro ilkel bir sanattır.O yüzden rica ederim.
  • jimjim  (16.01.19 23:04:39) 
dt'de oynan yastık adam oyunu çok eski, şu anda gösterimde yok. ankara'da oynana oyunları çoğunlukla biletiva ve biletix üzerinden takip edebilirsiniz, zira dt oyunları biletiva'da ve özel oyunlar çoğunlukla biletix'te oluyor. biletiva'da satılan özel oyunlar da var ama. onun dışında ekşi'de ilgili oyunun başlığını takibe alabilirsiniz. zira gösterime girecek olursa genelde insanlar oradan bilgi veriyorlar.


  • shadowfollower  (17.01.19 12:32:22 ~ 12:37:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.