[]

Lazerden sonra kılların dökülmesi

Ne kadar zaman alıyor bana hiç dökülücek gibi gelmiyor da param boşa ı gitti




 
bende yeni başladım. 20. günden sonra döküleceğini iletti yapan kişi.


  • enesra  (16.01.19 19:51:39) 
Ortalama bir hafta, on gün sonra başlıyor ama bazı cihazlarda daha uzun surebiliyormus sanırım. Aradan bir hafta geçtikten sonra uygulamaya yapılmış bölgeyi ıpek kese ile hafifçe keselerseniz daha iyi sonuç alırsınız.


  • fraise  (16.01.19 19:51:40) 
bazen kendisi dokulmuyor ama mesela cimbizla veya elinizle kili tutuncu elinizde kaliyor, yani bulundugu gozenekten cikarmak gerekebiliyor. kas alir gibi guc kullanarak cekip cikarmaktan bahsetmiyorum.


  • hot potato  (16.01.19 19:59:07) 
Mesela ilk seansa gittiniz.15 gün sonra yeniden çıkıyor.Bu kıllar lazer gördüğü için dökülmeye meyilli oluyorlar.kese yaparsanız daha rahat dökebilirsiniz bu kılları acak keseden sonra kıllar yine kalıyor tabi.bunlar da lazerin atladığı bölgeler oluyor.


  • cryzy  (16.01.19 20:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.