[]

format öncesi kafamda deli sorular

bilgisayara (daha doğrusu c sürücüsüne) format attırcam. özel dosyalarımı d'ye aktardım. format sonrası tekrar c'ye alacam. şimdi benim sorunum şu:

1)özel dosyalarımı yedeklediğim d sürücüsüne nasıl şifre koyarım?
2)bilgisayarcının bu şifrelediğim dosyalara ulaşabilme durumu nedir? ulaşabilir mi? ulaşmak için uğraşır mı, yoksa ellerinden günden 3-5 bilgisayar geçtiği için uğraşamaya değer görmezler mi?

 
bilgisayarcı her türlü ulaşır, ulaşmak için ise uğraşır. ortalıkta dolanan saçma sapan komik videolar-ifşa videoları vb hep bilgisayarını / telefonunu tamire verenlerden alınıyor. formatı kendin at, yardımcı olalım.


  • Tears of Devil  (16.01.19 15:58:46) 
komplesini winrar ile rar'la ve kendin unutmayacağın harf rakam karışık bir şifre koy.

fbi gelse açamaz o rar dosyasını.
  • kibritsuyu  (16.01.19 16:10:55) 
1-sürücüye şifre koyman bir şeyi değiştirmez
2-2 saniyede ulaşır.güzel bir kadın değilsen bilgisayarcının pek uğraşacağını zannetmiyorum.güzel bir kadın olduğunu varsayarsak da ulaşılmasını istemediğin dosyaları google drive vb sitelere kopyalayabilirsin.bence uğraşmaz kim ne yapacak senin boklu dosyalarını

  • bardakigüneşgözlüğü  (16.01.19 16:14:33) 
yedeğini harici diske al ve pcden sil. gizli bir şeyin varsa asla gizli kalmaz...


  • alaimisema  (16.01.19 16:18:01) 
Rar +1, açamaz. Ama silebilir, gıcıklığına. Unuttum der, bir şey der. Kendiniz atın bence.


  • windowsguvenlikduvari  (16.01.19 16:18:20) 
özel dosyaları buluta da aktarabilirsin. benim bilgisayarcı arkadaş bakıyor bildiğim kadarıyla her şeye. pc de bırakılmaz bu zamanda. ayrıca çok kolay zaten. herkes yardımcı olur buradan. kendin at.


  • hasmetizm 2046  (16.01.19 16:32:53) 
Formatı kendin at +1, gerçekten çok basit ve çok kolay. Buraya bu mesajı yazabilecek kadar bilgisayar bilgisi olan herkes yapabilir.

Yardımcı oluruz.
  • John Bloor  (16.01.19 16:44:27) 
Diskteki dosyalara (sildiklerin dahil) dahil her türlü ulaşılır. Düzgün bir şifre koyarsan Winrar ile şifrelemek kırması çok uğraştıracağı için bir çözüm olabilir.

Gerçekten önemli dosyalar ise veracrypt ile şifreleyebilirsin ama biraz karışık bir programdır.
  • zombi  (16.01.19 18:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.