[]

ahmet mümtaz taylan

bu adamın oyunculuğunu beğenen biri var mı? bence çok kötü bir oyuncu, oynadığı her karakter ben rol yapıyorum diye haykırıyor resmen. hep aynı şekilde oynuyor her oynadığı şeyi, nerede görsem hep aynı adam.

şimdi trt'de bi dizide denk geldim yine öyle, leyla ile mecnun'da da öyleydi, izlediğim filmlerinde de aynıydı. sanki hiç sallamıyor gibi işini yaparken parayı aldık şu iş de aradan çıksın da gidelim gibi bir hali var her işinde.

bu soruyu sormamın sebebi de bu kadar kötü oyunculuğa rağmen adamın sağda solda oyuncular arasında falan üstat muamelesi görmesi. buna anlam veremiyorum. izlediğim bir filmde falan kendisi varsa direkt dikkatimi dağıtıyor rol yapamayışıyla.

 
aynı fikirdeyim, çok itici bir adam. hiç sevmiyorum.


  • mayeskuel  (15.01.19 23:46:09) 
arkadaşlar, diziler ya da bir yapımcıdan ödenek alan, kar amacı güden tüm yapımlar;dizi, oyun, film hepsi ne yazıkki yapımcı ve veya dolayılı olarak yönetmen elinde gelişiyor.
bi çok kişiye ablacım, abicim sen sadece şunu yap diyorlar ne yazıkki. hep öyle görmenizin sebebi ya da oyuncuda bir süre sonra, bu kadar sınırlılık dahilinde daha iyisini vermeye dair bir motivasyon kalmıyor.
itici olabilir. ancak oyunculuğunu önceden;ya da başka işlerde (sahnede) bilenler ona göre tavır alıyordur.
ha evet oyuncular/yönetmenler arasında; iğrenç,2.sınıf,demode oyunculuk anlayışına sahip bir çok oyuncuyu yere göğe sığdıramayan da çok insan var o ayrı.
  • jimjim  (15.01.19 23:54:57) 
kendisini onur saylak'ın dahasında nbc'nin bir zamanlar anadoluda'sında izlediniz mi?


  • Ufuk  (15.01.19 23:58:29) 
Aslinda adam yeteneksiz degil de, eksiciler fazla abartinca adam da saldi kendini. Ove ove dizileri falan da mahvediyor bu herifler.


  • acemi  (16.01.19 00:07:59) 
@Ufuk
izledim, dikkat dağıtmaktan başka bir işlevi yoktu.

  • belki de  (16.01.19 00:49:07) 
ilginç (: ben böyle düşünmüyorum ama insanlar türlü türlü tabi...


  • Ufuk  (16.01.19 00:57:54) 
sevilen bazı oyuncular, o rolle sevilir. yani oyunculuğu kıyaslama anlamında demiyorum da, Münir Özkul da başlarda daha komedi rollerinde oynuyordu ama yaşlandıkça aile babası rollerinde görüldü. O rele sevildi insanlar.
şimdi ahmet mümtaz da farklı bir rolle çıksa, başka mimikler, başka oyunculuk, dizi seyircisi yadırgar. yeni bir işte bilinen karakteri ve rahat oyunculuğu içerisinde görmek, izleyiciye dizide tanıdık bir şeyler olduğu hissi uyandırıyor. ama sinema derseniz, iş ayrı. zaten söylendiği üzere, Daha filminde çok başka bir rol oynamıştı. adamdan nefret ediyordunuz. tecavüzcü, pis bir adamdı ve bütün mimikleriyle bunu yaşattı. ama dizide olsa izleyiciyi itebilir.
demet özdemir de bu yolu erkenden takip etti mesela. hep fakir, sakar ve zengin tavlayan yaz kızı.
  • lovemyself  (16.01.19 02:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.