(5)
samsung Star yada star wifi de titreşim!
yahu bu telefonun titreşim ayarları nerden yapılıyor?? titreşimin derecesini arttırmak istiyorum???dipnot :ekrana dokunuldugunda olan titreşim değil,aramalarda ve mesajlarda olan titreşim.
yahu bu telefonun titreşim ayarları nerden yapılıyor?? titreşimin derecesini arttırmak istiyorum???
dipnot :ekrana dokunuldugunda olan titreşim değil,aramalarda ve mesajlarda olan titreşim.
0
kullandığınız profil ayarlarından yapmanız gerekiyor sanırım, ama ben de pek hakim değilim konuya. bir telefon "düşük pil" uyarısı yaparken titrer mi azizim, bu telefon sessiz moddayken titriyor işte.. :(
0
aga belirtmeden geçemicen. çok süper telefon ya. çok kıskandım bu telefonu. biraz kurcaladım param olsun hemen alıcam:( ayrıca yemek+şarap+film üçlemesinde bu telefon huzur bozabiliyormuş. bu telefondan kullananlar özel günlerde olmadık zamanlarda aranabiliyormuş.
0
sert yerden yavas
(
23.03.10)
telefonun sol yanında iki tane tuş var. ok şeklinde. onlardan birine basınca çıkıyor zaten ses-titreşim diye.
0
ne yazık ki gelen aramada ve mesajda titreşim yoğunluğu ayarlaması gibi birşey yok. Bir tek sessiz modda ayar var titreşim yoğunluğu diye
0
@archit3ct:
dipnotta belirttiğim,ama benim işime yaramayan kısmı söylemişsin.ordan sadece dokunma titreşimi ayarlanıyor.
@tatarcan:
ben buldum sonunda:=)eger senin telefonun da bundansa:belki işine yarar;
menü-ayarla-telefon profilleri- (örneğin toplantıyı seçelim yanındaki oklara tıklıyoruz)- arama uyarısı ses düzeyini istedigin seviyeye getirip-arama uyarı tipini titreşim yaparsan eger, sadece titreşimle uyarı veren bir hale getirmiş olabiliyorsun.
saçma ama burda arama uyarısı ses düzeyi-aslında titreşim ses düzeyi görevini görüo!
0