[]

bel fıtığı büyük yırtık

bu ağrıyı tadanlar bi toplaşın hele:

şöyle ki; uzun yıllardır bel fıtığı var ve geçen yıl başka bi evreye geçti. oturup kalkamaz oldum ama hayatıma az kalitede de olsa devam ediyodum. mr çektirdim doktor yırtık biraz büyük ameliyat gerekir dedi. ben de ameliyattan kaçtım tabi ki. geçenlerde ağır kaldırdım ve bel ağrım azdı. dün acile gitmek zorunda kaldım. yatıyorum evde belimin üstüne basamıyorum.

böyle olanınız var mı? ameliyat olmalı mıyım sizce yoksa az bekleyip duruma mı bakayım?

 
ameliyat gibi duruyor. bizim bir arkadaşın da yırtığı çok büyüktü. gezmediği yer kalmadı alternatif tedaviler için ama bugun ameliyat oldu :)


  • gameofannen  (14.01.19 19:54:05) 
Ameliyattan korkma demeye geldim.benim yırtık değildi ameliyat oldugumda ama olmasam gidişat kötüydü.
Hemen karar verip oldum.O gece ayağa kalktım wc ye kendim gittim.ertesi günü taburcu oldum.

Sonra kaslarım zayıf diye ağrım oldu onuda sporla hallettim.
Şimdi sporu bıraktım ağrılar yokluyor ama tekrar söyleyim korkma.
  • brnbrs  (14.01.19 21:44:49) 
@brnbrs kas ağrıları mı yokluyor bel ağrıları mı?

bir de hangi doktorla konuştuysam ameliyattan kaç diyor. ben de biraz ondan çekiniyorum
  • tellioglu  (14.01.19 21:55:52) 
Fıtık boyutuna bakılmaksızın ameliyatı ilk etapta aklı başında hiçbir doktor önermiyor. Ancak alternatif yöntemlerle düzelemeyeceği anlaşıldığı vakit ağrıları bir süre yok etmek amaçlı ameliyat uygulanıyor. Ameliyat olmuş tanıdıklarımın tamamı bin pişman. Bir süre rahat olsa bile her şey bir noktadan sonra başa sarabiliyor.

Bende de fıtık vardı. Manuel terapi ile kurtuldum. Sporla güçlendirdim ve hala egzersiz ve spora devam ediyorum. Birden fazla diskte sıkıntınız yoksa manuel terapiyi planlarınız arasına alın. Tecrübeli bir fizyoterapist ile görüşürseniz bu yöntemin işe yarayıp yaramayacağını daha net öğrenebilirsiniz. İstanbul'da iseniz doktor tavsiyesi verebilirim. Bir mesaj yeterli.

Geçmiş olsun.
  • desdenova34  (14.01.19 22:04:11) 
Ben de ameliyat istemiyorum ama şuan ayağa bile kalkarken işkence cekiyorum. Böyle bi ağrı varken manuel terapi, kayropratik vs nasıl ise yarayacak?


  • tellioglu  (15.01.19 14:09:42) 
Ben de oturamıyordum, ilk seans sonunda katlanabilir hale geldim :) Tabii 5 seans gibi sürdü benimki. Sizin fıtık boyutu daha ileriyse seans sayısı artar. Sonunda pırıl pırıl olursunuz.


  • desdenova34  (15.01.19 14:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.