[]

Ne tür bir insan?

Kimseye kefil olmam, kimse için çöpçatanlık yapmam, kimseye iş bulmam veya önermem. Kuzen ev arıyordu, burdan ilan açtım sonra direkt sildim, bir şey olursa başıma ekşimesin diye. Kısaca kimseyi ev arkadaşı olarakta kimseye önermem. Bu davranışlardan kişiliğim hakkında ne çıkar? Korkak mı bencil mi?Yada başka bir şey mi?




 
bence gayet normal birisin. bunları ben de yapmam.


  • elorelia  (14.01.19 17:13:11) 
sorumluluk almaktan cekinen bencil kisi. ama cok da sorun degil. bir tercih sonucta. boyle cok insan var.


  • Leonardo~Da~Vinci  (14.01.19 17:16:24) 
kıyafetten kişilik ne kadar belli olursa bundan da o kadar olur. bu saydığın kriterleri bozduğun zaman tekrar konuşalım, belki o zaman bir fikrimiz olabilir. illa ki bişey diyeceksem gerçekçi yalnız derim.


  • hasmetizm 2046  (14.01.19 17:26:02) 
Kefil vs olayına girmem de diğer konularda mesela ev arkadaşı gibi artısı eksisi tarafsız olarak anlatıp, benden bu kadar bundan sonrası sizde dersen ve bunu üstüne basa basa söylersen çok sorun olacağını sanmıyorum. Başkasının senin için yapmasını istediğin durumlarda sen de elini taşın altına koymalısın.


  • insomnia  (14.01.19 17:44:24) 
Normal.


  • kleider  (14.01.19 19:05:40) 
Olumsuz hicbir sey çıkmaz bana sorarsan. Mantikli bir yaklasim.


  • stavro  (14.01.19 19:38:51) 
akıllısın. kötü bir şey yok.


  • dont eat me  (14.01.19 20:12:03) 
Saklanarak yaşayan ve çevresine faydası olmayan birisin. Bu senin tercihin. Kimse niye böylesin demez ama ilişkilerin de bu karakter yapına göre şekillenir.

Bi gün bi yerlerde bi şeylerin içinden çıkamadığın olur mesela. Çok dara düşersin. Yardım edebilecek olan da sana yardım etmez. Sen farkında olmadan karakterini farketmiştir ve sana hakettiğin gibi karşılık verir.

Ödeşirsin çevrenle.

(NOT: Her zaman herkese de kefil olunmaz. Bazen de başlangıcı yapar geri kalan kısmını şahıslara bırakır kendi değerlendirmenizi yapın ve lütfen eğer aklınıza yatmıyorsa benim hatrımı göz önünde bulundurmayın dersin mesela.) bla bla bla.
  • boyle buyurdum  (15.01.19 02:22:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.