[]

Delirtecek bu spor ayakkabi.. Nike air ve yururken cikan ses

Bir cift nike air'im var.
sokakta yururken son zamanlarda paso vcok, vciyk, cork gibi sesler cikartmaya basladi, yolda herkes bana bakmaya basladi, markette bir reyona dogru giderken o reyondaki herkes "neler oluyor" seklinde donup bi anda bakiyor o sessizlikte, vcork vcork.

bu sesler nasil yok edilir? bisiler sürsek, sıksak falan? yoksa öldü mü bu ayakkabi? daha 6-7 ay oldu alali, arada askere gittim falan. ühüü

not: hayir taş falan sıkışmadı, bildigin ayakkabinin altindan geliyor iste. ayakkabi cetinkaya magazasindan alinmisti nike reyonundan.

 
eski mi ayakkabı? bende de vardı aynı problem nike'ımda ama eskidikten sroa başladı bende demek ki zamanı doldu dedim bıragdım.


  • cedric  (22.03.10 20:56:12) 
sorunuza ne kadar cevap olur bilmiyorum ama bundan 3-4 yıl önce almış olduğum bir spor ayakkabının sol tekinde daha ilk günden beri böyle bir sorun vardı, aldığım yere geri götürdüm, hava mava filan dediler, 2 gün tuttular, sonra geri verdiler, değişen hiçbir şey olmadı velhasıl kelam. ayakkabı hala öyle duruyor sapasağlam, vıyk vıyk öte öte giyemedim maalesef.


  • think martini  (22.03.10 20:57:49) 
valla bunu 5 aylik askerligin her cumartesi ya da pazar çarşı'sında giydim. yani 20 cumartesi olsa, hadi 5 gun de benden, 25 kere giymisim.

askerlik sonrasi da basket maclarinda giymisim salonda. gunluk gezintilerde cok daha nadir.

e bu kadar cabuk eskiyecekse bi nike?

hayir, onceki nike air basketbol ayakkabisini kac sene giydim, en sonunda yirttim ama yine de oyle sesler gelmiyodu.
  • la traviata  (22.03.10 21:02:31 ~ 21:03:00) 
çorap var dimi?


  • kotukediserafettinineskikankasi  (22.03.10 21:07:01) 
tabii ki.


  • la traviata  (22.03.10 21:08:17) 
ek bilgi vereyim; nike dediğimiz ayakkabılar uzakdoğuda ucuz hammadde ve ucuz işçilikle, bir çifti 4-5 dolar gibi bir maliyetle üretiliyor. çok para verdim diye çok şey beklemek hayal kırıklığı yaratabilir yani..


  • reeper redeemer  (22.03.10 21:16:30) 
hmm dogrudur.
ben oyle marka takintili hic olmadim hayatimda, pazardan veya nisbeten dandirik dukkanlardan cok guzel seyler bulup da giydim hep. lakin ayakkabi ve spor konu olunca hep nike alip cok rahat etmistim. bi kere al tam olsun modu yani. ama niyeyse ilk defa boyle bisey oldu. bi cetinkaya'ya sorayim madem burdan bi cozum cikmadi, ki cozumu de yok galiba.

  • la traviata  (22.03.10 21:26:12 ~ 21:26:43) 
aynı sorun adidas ve kemal tancadan aldığım iki ayakkabıda vardı aldığım yere geri götürdüm ayakkabıların tabanlarında üretimden kaynaklanan hava kabarcıkları oluyor dediler ve yenisiyle değiştirmişlerdi.


  • sealth  (22.03.10 21:57:57 ~ 21:59:45) 
sanırım nike air ile alakalı bir şey. yani en çok onunla denk geldim. spongebob'daki squidward'un yürüyüşü sırasında çıkan sese benzer bir ses çıkıyor, gece gece sokağı yankılatıyor falan. çözümü yok herhalde.


  • thor odinsson  (23.03.10 05:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.