[]

Superonline ADSL nasıl?

Kullananlar var mı? Nasıl hızı vs?
Fiber değil bu düşük hızlı, düşük hızlı olunca çok sorun yaşar mıyım?



 
adsl için konuşamam ama fiberi çok kararlı, sorun yaşamıyorsun. Müşteri hizmetleri çok ilgili.


  • Techsavvy  (14.01.19 12:13:06) 
sol adsl tt altyapısı ile çalışıyor. tt den ne hız alırsan aynısını alıyorsun, pek bi esprisi yok.


  • sarlatan  (14.01.19 12:19:40) 
ben kullanıyorum. gayet memnunum.


  • lisw  (14.01.19 12:32:01) 
ADSL hizmeti zaten ttnet altyapısında olduğu için hız bakımından pek farkları yoktur. Ama hizmet bakımından iyi. Ben 6-7 yıldır fiber kullanıyorum çok memnunum.


  • himmet dayi  (14.01.19 12:48:40) 
adsl için konuşuyorum asla tavsiye etmiyorum. fiber kullananlar adsl de iyidir demesin rica ediyorum. fiber'in hizmetini turkcell kendi sağlıyor. adsl hizmetini ise türk telekom alt yapısı sağlıyor. en büyük sorun bi arıza olduğunda muhatap bulamıyorsun. çünkü sen arızanı superonline'a iletiyorsun onlar ttnet'e iletiyor. ttnet de önceliği kendi müşterilerine veriyor. yani atıyorum günde 300 arıza ttnet müşterisi 50 arıza superonline müşterisinden geliyorsa önceliği o 300 arızaya veriyorlar ve sen sadece bekliyorsun. ancak ekibin keyfi yerine gelecek de bakacak. bi de artık eve kadar geldiklerinde hiçbir şey yapmasalar bile 50 lira alıyor ttnet. sırf gelme parası. evde yapılacak harici işlemler ücrete tabi. bilmiyorum superonline'da nasıl ama ttnet bunu ücrete dökmüşse superonline da kullanıcıdan ister bence.

ayrıca superonline adsl başvurusu çok kolay oluyor. hemen bağlıyorlar. iş iptal etmeye geldi mi sürüm sürüm sürünüyorsun. abonelik iptali için fax istiyorlar bu bir, verdikleri modemi bi turkcell superonline merkezine teslim etmeni istiyorlar bu iki ki bu merkezler on parmağı geçmeyecek sayıda istanbul için konuşuyorum. binbir türlü zorluğu var yani.

o yüzden aynı hizmeti ttnet de veriyor. her ikisini de kullanmış biri olaraktan superonline ile çok sorun yaşadım. bi nakili bile 3 ayda yaptıklarını biliyorum. birbirlerinden haberleri yok. iletişimleri sıfır. hatta hatta aboneliğimi kapatana dek her seferinde adresimi güncellememe rağmen yeni adresim bi türlü güncellenmedi. ben avcılar'da hizmet alıyordum misal ttnet'ten bakırköy'e taşındım yaklaşık 2 sene orada kullandım hala adresim avcılar gözüküyordu ve arıza bildirimi olunca avcılar bölgesi olarak direkt işaretleniyordu, sonra o ekip tekrar burada böyle kullanıcı yok diye merkeze bildiriyordu, merkez beni arıyordu sizin arızanız yokmuş diye falan filan. kanser olmamak işten değil. o yüzden ttnet al muhatap belli, şartlar belli. 5-10 lira fazla ver kafan rahat olsun. öteki türlü verem olursun.
  • rahat ya  (14.01.19 13:04:46) 
eger bolgendeki turktelekom altyapisi iyiyse netspeed'e bak derim


  • jedilance  (14.01.19 22:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.