[]

hindistan cevizi yağı

bu fiyat uygun mu hindistan cevizi yağı için:

urun.gittigidiyor.com


 
pahalı. (git:www.sifamarketim.com )


  • scudman1  (14.01.19 10:18:52) 
yağ sorulmuş süt linki atılmış, lol
gerçek hindistan cevizi yağı o değil maalesef, en azından soğuk sıkım olması gerekir aldığınız yağın. gıda olarak tercih edecekseniz organik olması da iyi olur. ithal olanlar var biraz pahalıdır onlar, sıkma işlemini ülkede yapıp satanlar da var. direkt marka söylemek istemiyorum ama soğuk sıkım diye aratırsanız çok fazla seçenek çıkar karşınıza. aktarlardaki bu küçük şişe yağlara pek güven olmuyor, internetten değil de görerek olmak isterseniz büyük marketlerde, drugstorelarda var. gerçeği 24 derecenin altında katı haldedir.

  • ofelia  (14.01.19 10:54:47) 
neden marka söylemek istemiyorsunuz, söyleyin çünkü benim de böyle birşeye ihtiyacım var ve bilgi edinmiş oluruz. En azından bir marka üzerine araştırma yapma fırsatımız olur.


  • godspell  (14.01.19 10:55:55) 
@godspell çeşit çeşit kullandım ama aralarında bir fark göremedim. lifeco ve balen kullandım mesela, fiyatları yakındı ve biri diğerinden iyiydi diyemem. son aldığımda daha uygun fiyatlı denemek istedim naturmera diye bir üreticinin yağını aldım, çok bilindik değiller hatta diğerlerine nazaran baya küçük bir üretici. ben denemek için aldım, bir sorunla da karşılaşmadım ama herkese tavsiye edeyim demem, insanların geneli böyle ürünlerde mutlaka daha çok bildikleri markaları tercih eder çünkü.


  • ofelia  (14.01.19 11:34:22) 
@scudman sizinki Hindistan cevizi sütü yalnız.

Ben geçenlerde aldım 1 lt.lik 90 tl idi. Arkadasla bolustuk. Organik sertifikalı ürün. Kargo 8 tl tuttu (100 tl uzerine ucretsizdi o zaman), 2 gunde geldi (şehir dışına). www.morgurme.com
  • beetlejuice  (14.01.19 12:14:42) 
doakozmetik.com'dan bakabilirsiniz. Ben oradan almistim, memnun kaldim.


  • chitosan  (14.01.19 12:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.