[]

Ne renk çorap giyiyorsunuz? Bayanlar özellikle

Kot altına, çizme bot içine?

Rengarenk, siyah, düz renk, yoksa pamuklu olmayan ten çorap? Sizinki hangisi?


 
günlük desenli komikli çoraplar genellikle. şık giyindiysem siyah.


  • theseachange  (13.01.19 22:11:13) 
Kisin genelde duz ve koyu renk. Spor giyindiysem renkli desenli de giyiyorum bazen. Ten rengi ince corapla hayatta kalmam imkansiz, ayaklarim cok usur.


  • bxgx  (13.01.19 22:16:53) 
Düz siyah, yazın da düz siyah babet çorabı. Komikli çorapları evde giyiyorum.


  • ruhen hastayim ben  (13.01.19 22:17:32) 
Ben kışın yuzde 99 siyah giyiyorum. Diğer zamanlarda da beyaz, beyaz simli ve simli gri giyiyorum ya galiba. Renkli giyemiyorum asla.


  • mobydick  (13.01.19 22:20:41) 
Hepsi. Pantolon altina renkli corap giydigim oluyor, genellikle koyu renkler bordo gibi... Şu parıltı olanlardan da giyiyorum oxford içine, görünecek şekilde: www.falke.com

Etek altina da farkli renklerde giyiyorum yine. İşlemeli siyahlarda İtalyan firmaları çok yaratıcı, bayıla bayıla alıyorum.

Ten rengi corabı dirndl altina giydim bir kez, eger konsept kifayet vs. degilse alsa giymem.

Kıyafette siyah ve abartısız giyinmeyi cok sevdigim icin, farklı-desenli corap giyinmeyi seviyorum.
  • buf-e kür  (13.01.19 22:30:21 ~ 22:31:29) 
Genelde koyu renkler sade desenliler.
Çorapları toplu olarak aldığım için hep aynı oluyorlar çorap çekmecemi görmeyen her gün aynı çorabı giydiğimi düşünebilir.

%40 siyah
%40 koyu gri
%20 lacivert ve diğerleri olarak oranlarsam yanlış olmaz herhalde.
  • mutekebbir  (13.01.19 22:36:37) 
renkli ve desenlileri günlük giyiyorum. biraz daha şık giyinmişsem üzerime de uygunsa simli soket çoraplara bayılıyorum. hemen her rengini, bluz ya da kazağıma uydurup botla, oxfordla, spor ayakkabılarla giyiyorum.

çok şıksam opak ya da ince siyah naylon çoraplar. uyuma göre bronz inceleri seviyorum, ten sevmem. bu arada bazı elbiseler ve botlarla da penti'nin (15 den) mürdüm rengi harika oluyor.
  • j lithium  (13.01.19 22:51:03) 
oxford icine ince siyah corap. usuyorum ama hos gorunsun diyorsaniz altina kalin ten rengi (koton bile olabilir) giyip ustune ince giyin (file veya ince). ben denemedim hic ama boyle bir urun gormustum iki katli.

beyaz casual spor ayakkabi icine simli trainers corap

babet icine babet corabi
  • my pink  (14.01.19 10:46:30) 
Ben kışın genelde siyah giyiyorum. Siyah yoksa koyu renk çorap. Eve gelince de açık renk yumuşak ev çoraplarımı giyiyorum. Evde koyu renk çorap pek giymiyorum zira koyu renk pamukları dökülüyor etrafa giyip çıkartırken.

Yazın ise ten rengi ince çorap giyiyorum (sahra), evde de çorap giymiyorum, giysem de açık renkler giyiyorum yine.
  • i m cool with that  (14.01.19 10:54:00 ~ 10:55:56) 
her zaman siyah.


  • damla sakızlı dondurma  (14.01.19 10:54:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.